Kami mencuba segala-galanya di menu $ 1 Taco Bell; inilah yang kami tahu

Apabila Taco Bell mengumumkan pelancaran menu $ 1 Pagi Pagi yang baru Khamis lepas – 10 barangan sarapan untuk satu dolar setiap satu – kami tahu apa yang kami perlu lakukan: Tinjau di bahagian bawah dompet kami dan ikan di bawah kusyen sofa sehingga kami dikerat bersama $ 10 , ambil bahagian Chihuahua kami dan berlari ke sempadan.

Taco Bell's $1 breakfast menu
Taco Bell

Taco Bell mula berkhidmat untuk sarapan pagi pada tahun 2014. Menu sarapan pagi baru $ 1 – mungkin respons terhadap sarapan sepanjang hari McDonald yang sangat berjaya – termasuk Mini Skillet Bowl yang diisi dengan kentang pedas, telur hancur, keju cair dan pico de gallo; Sarapan Soft Taco, tortilla tepung yang disumbat dengan telur hancur, keju cheddar dan pilihan bacon atau sosis anda; dan sosis panggang Quesadilla Flatbread dengan campuran tiga keju, sosej dan telur hancur.

BERKAITAN: Meninjau Kelonggaran Cap’n Crunch Taco Bell

Pilihan baru menyertai item sarapan pagi $ 1 seperti Burrito Breakfast Grilled dan Cinnabon® Delights ™ 2 Pack. (Terdapat juga pilihan pricier, seperti Breakfast Crunchwrap pada $ 2.49 dan Grande Scrambler pada harga $ 3.29 yang besar. Malah, secawan kopi akan menetapkan anda kembali $ 1.50) Anda boleh menambah “peningkatan lazat” untuk pilihan buck anda, seperti jalapeno berkrim sos atau krim masam yang kurang lemak untuk 30 sen atau kentang untuk 50 sen, tetapi kenapa tamparan bajet anda?

Taco Bell menawarkan bahawa ia kini merupakan satu-satunya rangkaian makanan segera yang menawarkan bacon dalam beberapa item nilai pagi, dan mengikuti ujian rasa kami, kami bersetuju bahawa itu semua tentang daging.

Taco Bell $1 breakfast: Mini Skillet Bowl
Taco Bell

Berdasarkan analisis saintifik kami, kami percaya bahawa langit-langit anda tidak akan membezakan banyak perbezaan antara taco sarapan pagi, burritos sarapan pagi panggang dan quesadilla panggang, walaupun campuran tiga keju memberikan kuesadilla sebagai rangsangan yang signifikan terhadap nacho gooey sos keju yang digunakan dalam barang-barang lain (melainkan jika anda suka benda semacam itu). Setelah mencuba versi sosis, kentang dan bacon, kami sangat mengesyorkan pergi dengan bacon (walaupun anda mungkin mendapat hidangan yang lebih kecil – burrito panggang dengan kentang diukur dengan diameter 6.5 inci, sedangkan versi bacon diukur hanya sekadar 5 inci ).

Sekiranya anda mahukan bacon yang paling banyak untuk anda, pergilah dengan burrito panggang, yang jauh lebih besar daripada taco lembut, tetapi sebaliknya rasa yang sama.

Bagi mereka yang tidak mahu tortilla, Mini Skillet Bowl adalah pilihan yang baik, dengan tendangan pedas yang baik dari kentang dan pico de gallo. Walau bagaimanapun, “mini” adalah penerangan yang tepat – mangkuk plastik 4-inci yang sesuai di telapak tangan anda.

Taco Bell's Cinnabon Delights
Taco Bell

Untuk sebab-sebab tertentu, pengemudi memandu kami memberi kami banyak dan banyak sos panas. Kami tidak pasti jika dia cuba memberitahu kami sesuatu, tetapi jika anda suka “pedas” yang bertentangan dengan hanya “asin” di pagi hari, pergi untuk itu – walaupun kami mendapati bahawa ia memberikan semua yang generik “Taco Bell” rasa (sekali lagi, anda mungkin suka itu).

BERKAITAN: Taco Bell taco waffle baru untuk debut di seluruh negara

Citrus Citrus Jeruk Kickstart yang kecil juga termasuk dalam menu sarapan pagi $ 1 dan walaupun agak samar-samar seperti jeruk, tidak ada yang perlu meminumnya. Musim bunga untuk jus oren sebenar untuk $ 1.99.

Kebanyakan item sarapan petit ini mengandungi sebanyak satu perempat kepada satu pertiga daripada kalori harian anda dan sehingga separuh daripada elaun harian anda natrium, jadi anda mendapat banyak untuk dolar anda – tetapi mungkin tidak dengan cara yang baik.

Taco Bell $1 burrito: grilled breakfast burrito
Taco Bell

Burrito sarapan pagi panggang mengandungi 350 hingga 440 kalori (bergantung kepada pilihan bacon atau kentang), termasuk 150-200 gram lemak dan lebih 900 mg natrium. Quesadilla sosej mempunyai 300 kalori, dengan 17 gram lemak dan 410 mg natrium. Taco lembut sarapan pagi berkadar pada 230 kalori, termasuk 130 kalori dari lemak, dan 590 mg natrium. Mangkuk mangkuk mini mempunyai 180 kalori, termasuk 100 kalori dari lemak, dan 430 mg natrium.

Anda mungkin tidak tinggal di sempadan, tetapi itu hidup di pinggir.

Loading...