Kami mencuba Hari Valentine’s Starbucks Cherry Mocha – inilah yang rasanya

Bagi ramai, Hari Valentine adalah percutian yang paling ditakuti sepanjang tahun – sama ada mereka berada dalam hubungan atau tidak. Tekanan untuk mencari hadiah yang sempurna, atau hanya menghadapi kesepian yang menghancurkan, boleh jadi terlalu berat! Jangan risau, pencinta kopi. Starbucks berada di sini untuk mengambil bahagian dengan minuman percutian super manis berdasarkan coklat yang popular.

Bermula Rabu, 7 Februari, kedai-kedai Starbucks di A.S. dan Kanada akan berkhidmat dengan Cherry Mocha edisi terhadnya yang baru.

Starbucks

Untuk membuat minuman, barista bermula dengan espresso panas yang dituangkan di atas “sos mocha yang sedikit manis dan sirap ceri ceri,” yang kemudian dicampurkan dengan susu kukus, sebelum dihirup dengan krim, gula dan sentuhan taburan koko, mengikut Starbucks.

Minuman ini boleh didapati dalam bentuk panas, es atau dalam campuran sebagai Frappuccino.

The Cherry Mocha also comes iced as well as hot and blended.
Mocha Cherry juga datang bersalut serta panas dan dicampur.Starbucks

Minuman baru telah menyebabkan kacau kecil di kalangan pencinta coklat. Sesetengah foodies menyukai idea minuman yang menyerupai ceri mesra dari kotak coklat tradisional Hari Valentine – tetapi tidak semua orang berada di atas kapal.

Kakitangan hari ini mencuba versi panas Mocha Cherry, serta Frappuccino yang dicampur. Seperti banyak minuman percutian Starbucks, mereka berdua benar-benar, sangat manis dan mempunyai tasters dibahagikan.

“Ini sebenarnya hanya Chip Java [Frappuccino] kecuali mereka menggantikan cip coklat dengan rasa ceri itu,” kata seorang kakitangan KAMI hari ini selepas mencuba minuman berais.

“Rasanya seperti Kuil Shirley, ia rasanya seperti Kuil Shirley yang buruk,” kata seorang penyuling HARI INI..

“Saya suka bahagian mocha tetapi rasa ceri itu benar-benar batuk sirap-y,” kata penguji lagi. Oleh itu, bergantung pada citarasa anda, minuman ini boleh membuat anda jatuh cinta – atau meminta anda untuk mencari obsesi kopi baru dengan segera.

Kenaikan harga setem; Starbucks memperkenalkan panggang ‘berambut perang’

20 Okt.201100:00

Bagi peminat bukan kopi, Starbucks juga melepaskan “Confetti Hearts Cake Pop” yang dibuat daripada kek coklat dengan icing coklat susu, dan Cookie Gula Jantung, yang dihiasi dengan lapisan coklat merah jambu atau putih dan taburan.

Dan di luar negara, Starbucks membuat hati milenium menyanyi dengan Pink Medley Tea Latte yang baru. Minuman, yang hanya terdapat di Jepun, adalah campuran melati dan teh oolong, dicampur dengan perisa dan perisa strawberi yang memberikan minumannya warna bunga ceri indahnya. Sama seperti Cherry Mocha, latte ini juga disediakan dengan susu kukus.

Starbucks Cherry Mocha hanya akan disediakan untuk tujuh hari yang akan datang, sehingga 14 Februari, yang banyak masa untuk memuatkan kafein terbaru anda semasa anda merancang pelan Hari Valentine anda.