Kambing biri-biri bacon, burger bourbon dan 7 cara dekaden lain untuk meraikan Hari Makanan Greasy

Anda melakukan yang terbaik untuk memakan makanan seimbang, paling sihat sepanjang hari (atau mungkin tidak). Tetapi jika ada satu kali anda pasti akan merasa berhak untuk berehat, Hari Makanan Greasy Kebangsaan pada 25 Oktober. Perlu meyakinkan? Semak hidangan ini yang merosakkan fenomena, yang meraikan gris dalam semua kemuliaan, kebanggaan, cheesy, mentega, tidak baik untuk anda. Pilih kegemaran anda-atau cuba mereka semua dan teruskan perayaan yang sedang berlangsung dan seterusnya.

Pizza sarapan pagi

Sarapan pagi pizza
Hari ini

Pasti, anda hanya boleh makan pizza sejuk dari malam sebelumnya, tetapi jika anda ingin mengalami kegembiraan sebenar pizza untuk sarapan, cuba resipi ini. Pizza di atasnya dengan tots tots (anda boleh memilih goreng atau dibakar, tetapi pergi dengan goreng hari ini, jelas) -lebih dua jenis daging. Oh, dan ada telur di atas juga. Dan keju. Sarapan juara? Ya betul.  

Ayam goreng dan sandwic wafel

Fried chicken and waffle sandwiches
Hari ini

Sandwich ini melibatkan wafel, tetapi ia lebih daripada makan tengah hari daripada sarapan pagi. Mahukan sarapan pagi? Tiada pertimbangan. Idea ini pada dasarnya ini: Ambil beberapa ayam goreng yang berminyak dan pasangkannya menjadi sandwic dengan memasukkannya ke dalam dua keping waffles berduri dan keju. Sukar untuk mendapatkan lebih banyak daripada itu. PS: Resipi ini memanggil wafel buatan sendiri dan ayam goreng rumah, tetapi anda boleh dengan mudah menyesuaikannya dengan menggunakan wafel stor beku dan mengambil beberapa ayam goreng dari sumber tempatan kegemaran anda.

Burger goreng dan bourbon Perancis

Perancis fry and bourbon burgers
Hari ini

Burger dan kentang goreng: Dua cita rasa yang hebat bersama. Jadi kenapa mereka memisahkan? Burger ini ditimbulkan tinggi dengan kentang goreng Perancis, keju cheddar dan mengapa tidak membuang minuman keras di sana juga? -A sos bourbon yang enak, pedas. 

Poutine Kanada

Kanada poutine
Hari ini

Sekiranya anda tidak pernah merasai keseronokan makan kentang goreng yang dibekalkan dalam kuah mangkuk dan keju, kini sudah tiba masanya. Resipi ini menunjukkan anda bagaimana untuk menjadikan makanan snek Kanada ikonik-dan memberikan penggantian mudah untuk dadih keju jika anda tidak mempunyai apa-apa di tangan (hanya meruntuhkan beberapa mozzarella). Sebaik sahaja anda menguasai versi poutine tradisional ini, anda boleh mula menumpuk pada topeng berminyak tambahan, seperti bacon (secara semulajadi). Kami juga melihat poutine bertumpuk dengan telur goreng, tulang rusuk pendek, anjing jagung cincang, dan semua jenis hidangan berminyak. 

Wonton mozzarella sticks

Wonton mozzarella sticks
Hari ini

Ia tidak mendapat banyak greasier daripada keju goreng-dan ia lebih mudah dibuat daripada kelihatan. Resipi yang mudah dan sederhana ini telah membungkus mozzarella anda (keju string dalam versi ini) dalam pembalut wonton sebelum menggoreng, jadi anda mendapat krisis bonus itu. Saus marinara yang terbaja membuat sekejap segera.

Kentang manis-kentang dibungkus dalam daging

Manis potato fries wrapped in bacon
Hari ini

Kenapa anda mempunyai kentang goreng manis lama apabila anda boleh membungkusnya dalam daging? Resipi ini hanya memerlukan dua bahan: ubi jalar dan daging. Satu-satunya helah adalah memutar daging di sekeliling kentang goreng, tetapi ia agak mudah. Apa yang anda temui adalah parti yang menarik, hors d’oeuvre (jika anda tidak memakan mereka sendiri, tentu saja).  

Sarapan muktamad panas anjing 

Ultimate breakfast hot dog
Hari ini

Combo telur dan bacon lama juga boleh diramalkan, dan anjing panas boleh menjadi lazat tetapi … membosankan sendiri. Jadi, inilah penyelesaian genius: Gabungkan mereka semua untuk membuat makanan lazat, berminyak, dan digali semasa bersarapan atau bila-bila masa. Ini anjing panas tidak hanya berhenti di telur goreng dan bacon, dengan cara; Mereka juga dihiasi dengan kentang goreng, dan keju, dan beberapa tomato untuk mengekalkan diet orang-orang diet.

Jari stik goreng ayam

Ayam goreng steak fingers
Hari ini

Jika anda dari Selatan, anda tahu semua tentang stik ayam goreng: Bukan ayam, stik itu-tetapi goreng seperti ayam goreng. Got it? Sekarang buat versi yang cemerlang ini: Dapatkan beberapa kiub kiub, potong ke dalam jari, dan kotangkannya dalam tepung, keropok saltine dan rempah-rempah sebelum memberikan rawatan dalamnya. Pastikan untuk mencelup jari ke dalam campuran krim masam mustard-mustard untuk dekaden tambahan.

Menggali nachos

Tailgating nachos
Hari ini

Lupakan cip: Nachos ini bermula dengan kentang yang dihiris, untuk versi yang tidak dapat dilupakan. Sekarang datang bahagian surgawi: Teratas mereka dengan bahu babi perlahan-perlahan dan senyuman mereka di dalam keju, bacon, sos barbeku dan krim masam. Dan janganlah cuba untuk menjaga perhatian anda pada permainan.