‘Jangan lakukan ini di rumah!’ Al Roker, Giada dan Curtis Stone cuba pizza jagung gula-gula

Satu lagi musim, jenayah lain terhadap pizza.

Sekitar Paskah, pizza Peeps-topping mengejutkan (aka “Peepza”) membuat jalan di sekitar internet – jadi, secara semula jadi, kami mempunyai bintang-bintang masakan seperti Martha Stewart dan Bobby Flay mencubanya,.

Giada, Al Roker dan Curtis Stone cuba gula-gula jagung pizza supaya anda tidak perlu

Oktober.24.201701:36

Sekarang bahawa Halloween sudah dekat, gula jagung (sudah menjadi permen kontroversial dengan sendirinya) telah mengambil tempat Peeps di rak kedai – dan, ternyata, pada pizza juga. Chuck E. Cheese mempunyai pizza keju menyerupai gula jagung tetapi tidak mengandungi ramuan manis.

Tetapi kita bercakap tentang sebenarnya mencairkan jagung gula-gula di atas pizza cheesy, tomato-saucy. Ya, itu satu perkara yang benar kerana satu tweet sekarang-virus:

Tetapi seperti masa lalu, kami tidak mahu mengetuknya sehingga kami mencubanya, jadi kami mempunyai tiga orang dengan palates yang dipercayai – Giada De Laurentiis, Curtis Stone dan HARI RUMAH HARI – memberikan ulasan jujur ​​mereka.

Cerita panjang pendek: Mereka membencinya. Kejutan.

Tetapi kita belajar beberapa pelajaran berharga selain itu:

  1. Al adalah sangat tidak mementingkan diri sendiri. Dia sanggup mengambil satu untuk pasukan itu supaya Giada tidak perlu menundukkan dirinya kepada kekejaman manis dan tomato.
  2. Giada mempunyai rasa bau yang sangat kuat. Dia terpaksa menutup kotak pizza dan meminta agar Al berhenti berteriak selepas dia mencuba kerana, dengan baik, ia berbau seperti muntah.
  3. Curtis, yang dilahirkan di Australia, tidak pernah mencuba jagung gula-gula sebelum ini. Dia tidak tahu apa itu. Dan dia lebih bahagia seperti itu.
  4. Al menunjukkan kepada kita, sekali lagi, bahawa dia sangat selesa membincangkan fungsi badannya.

Sekiranya ia belum jelas, ujian rasa pasti bernilai menonton. Selamat tinggal (mudah-mudahan) selamanya, pizza jagung gula-gula.