Istana Putih mencadangkan ayam belanda Thanksgiving dengan burger

Jika anda menganjurkan jamuan Hari Kesyukuran pada hari Khamis, sekarang burung anda perlu dicairkan, anda telah merancang banyak bahagian dan anda telah membuat pra-penyair beberapa makanan pencuci mulut.

Tetapi jika anda masih mencari satu hidangan akhir yang benar-benar akan mengambil makanan anda ke peringkat seterusnya, pertimbangkan resipi ayam burger yang dibakar oleh White Castle.

Istana Putih

Untuk meraikan percutian makanan terbesar tahun ini, rantaian yang terkenal dengan burger kecil ini mengeluarkan semula resipi pemadatnya – dan kami harus mengakui, itu adalah keseronokan yang menarik pada hidangan tradisional.

Walaupun novel, resipi pembungkusan burger asli White Castle sebenarnya bermula pada tahun 1991 apabila, ketika kisah itu berlaku, seorang ahli pasukan White Castle menggunakan karung Slider untuk memperkuat (untuk bercakap!) Resep pemakan neneknya.

“Sebagai perniagaan milik keluarga, kami gembira mempunyai Slider Asal dan resipi Turki Stuffing sebagai ruji Kesyukuran untuk banyak keluarga di seluruh negara, Jamie Richardson, naib presiden White Castle, berkata dalam satu kenyataan.

Sekiranya anda suka burger, resipi ini mungkin hanya menjadi rumah besar kerana anda boleh menggunakannya untuk memasukkan burung anda atau membakarnya dalam hidangan kaserol.

Bahan-bahan:

  • 10-12 White Castle Sliders (anda boleh menemui mereka di lorong peti ais di kedai runcit di seluruh negara atau memilih mereka dari restoran tempatan. Pastikan mereka tidak mempunyai jeruk!)
  • 1 ½ cawan dicel duri
  • 1 ¼ sudu teh tanah thyme
  • 1 ½ sudu teh tanah bijak
  • ¾ sudu teh lada hitam tanah kasar
  • ¼ cup sup ayam atau 1 cawan untuk versi kaserol

Arah:

  1. Dalam mangkuk besar, masukkan slider ke dalam kepingan dan tambahkan saderi, thyme, bijak, dan lada hitam.
  2. Tambah ¼ kaldu ayam dan tuangkan dengan baik. Bahan-bahan ke dalam rongga ayam belanda sebelum memanggang dan kemudian masaklah ayam belanda selama beberapa jam, berdasarkan saiz burung anda..
  3. Atau, letakkan ke dalam hidangan kaserol; tambah tambahan ¾ cawan sup ayam, buang, dan bakar pada 350 darjah selama 35 minit. Resipi membuat kira-kira 9 cawan pemadat (cukup untuk seekor Turki 10-12 paun).
  4. Nota: Benarkan satu slider untuk setiap paun kalkun, yang akan setara dengan ¾ cawan pemadat per paun.

Walaupun resipi cantik di luar sana, tidak itu pelik. Mereka roti slaid yang lembut dan halus adalah tempat yang bagus untuk apa-apa jenis roti dan banyak orang menambah sosej atau bacon untuk pemadat mereka … jadi mengapa tidak daging lembu?

Sejak beberapa variasi resipi telah wujud selama lebih dari 25 tahun sekarang, banyak media sosial telah berkongsi hasil dan tindak balas (campuran) mereka.

Jika meletakkan makanan cepat saji pada Thanksgiving adalah perkara anda, jangan hanya berhenti di pemancingan White Castle. Anda juga boleh membuat pemburu burger ke Turki pada hari Jumaat!