Isnin depan: Tetekan tulang rusuk berdiri mudah

Apabila anda membeli sekeping daging yang besar dan mahal, perkara terakhir yang anda mahukan ialah menghabiskan waktu berjam-jam memasaknya … hanya untuk itu menjadi kering dan tidak memuaskan. Tetapi, jika dilakukan dengan betul, panggang tulang rusuk yang berdiri boleh menyediakan hidangan yang dimasak di rumah untuk hidangan Ahad dan kemudian menyediakan banyak sisa makanan untuk hidangan mudah dibuang bersama-seminggu.

Elizabeth Heiskell dari Petani Debutante mempunyai jawapan kepada semua kebimbangan panggang ribut berdiri anda, dengan resipi mudah dan banyak idea untuk makanan yang sisa.

Dapatkan Resipi itu

Roti Ribut Berdiri Mudah

Elizabeth Heiskell

Resipi permulaan ringkas adalah semua yang anda perlukan untuk menjadi pro yang sebenar dalam memasak daging yang hebat ini.

Mudah Noodle Salad with Asian Dressing
Dapatkan Resipi itu

Salad Noodle Mudah dengan Dressing Asia

Elizabeth Heiskell

Salad mi yang sejuk, yang diilhamkan oleh Asia membuat makan tengah hari yang hebat – atau, untuk hidangan yang lebih hangat, masukkan beberapa keping daging lembu.

Tortilla Wraps with Chipotle Mayonnaise
Dapatkan Resipi itu

Tortilla Wraps with Chipotle Mayonnaise

Elizabeth Heiskell

Tiada apa-apa yang mengatakan lazat, makan pagi-pagi agak seperti sandwic sempurna dibuat. Bungkus tortilla ini mempunyai mayonis chipotle pedas untuk memberikan sedikit panas kepada daging anda – tanpa memerlukan panas apa-apa!