Isnin depan: 1 hidangan daging babi yang lembut, 3 hidangan air tawar

Mereka yang suka daging putih yang lain, yang dikenali sebagai daging babi, sering mengalami masalah utama ketika cuba memasaknya: ia keluar kering dan sukar, bukannya berair dan berair.

Dan tiada siapa yang menikmati daging babi yang matang atau panggang, yang boleh menjadi kenyal dan hambar.

Jangan risau, ia adalah penyumbang CEPAT hari ini Elizabeth Heiskell untuk penyelamatan, untuk siri Isnin depan kami!

Buat bahu babi yang lazat ini (dan dapatkan 3 kali makan)

12.12.201804:19

“Jika anda tahu cara memasak daging babi yang rendah dan lambat, ia boleh menjadi salah satu jenis daging yang paling lembut di barnyard!” dia memberitahu Megyn Kelly HARI INI. “Ia menjadikan dunia yang berbeza.”

Elizabeth Heiskell on Megyn Kelly, January 29th, 2018
Zach Pagano / TODAY

Pork adalah pilihan yang bijak, kata Heiskell, kerana “ia sangat serba boleh dan anda mendapat banyak wang untuk wang anda. Sekarang lebih rendah lemak, yang banyak orang berfikir bermakna ia lebih rendah dalam rasa tidak benar sama sekali.”

Bermakna yang pasti, terdapat pemotongan daging babi yang lebih gemuk, seperti daging babi, yang kaya dengan rasa tetapi tidak baik untuk anda. Tetapi yang lain, seperti tenderloin, adalah pilihan hebat – jika anda tahu bagaimana mempersiapkannya dengan betul.

Chile Braised Pork Shoulder
Dapatkan Resipi itu

Chile Braised Pork Shoulder

Elizabeth Heiskell

Mengambil masa untuk memasak bahu babi akan menghasilkan hasil yang lembut setiap kali. Dan jangan terancam dengan potongan daging yang besar – resipi ini mudah ringkas.

Brunswick Stew
Dapatkan Resipi itu

Brunswick Stew

Elizabeth Heiskell

Hidangan serba boleh ini boleh disediakan di atas dapur atau dalam periuk perlahan untuk perayaan cuaca sejuk yang sempurna. Bahu daging babi adalah kegemaran saya kerana ia akan memberi makan kepada orang ramai dan ia sangat berair dan lembut.

Babi Enchiladas
Dapatkan Resipi itu

Pork Enchiladas

Elizabeth Heiskell

Sekiranya anda berkhidmat dengan orang ramai, tambahkan dua lapisan enchiladas, bermakna meletakkan satu lapisan tortilla yang dilancarkan di atas lapisan pertama.