Inilah cara untuk menjaringkan tawaran Whole Foods pada Amazon Prime Day hari ini

Sudah tiba masanya untuk meraikan, menghabiskan banyak wang – semasa Amazon Prime Day dan tahun ini, Whole Foods juga boleh merangkak dalam kesepakatan, juga.

Musim panas ini, hari besar Amazon bermula semalam, Isnin, 16 Julai dan berlangsung selama 36 jam hingga hari ini. Ini adalah Hari Perdana pertama sejak gergasi internet membeli Whole Foods, jadi kini kedai runcit juga menawarkan tawaran Hari Perdana di kedai.

Bertemu 2 perniagaan kecil yang membuat masa yang besar: Whole Foods Market

Mei.03.201803:32

Untuk melanggan (dan menyimpan), anda perlu menjadi ahli Perdana supaya anda boleh mengimbas Kod Perdana anda di kedai dalam Pasaran Makanan Keseluruhan atau aplikasi Amazon. Anda juga boleh memberikan nombor telefon yang dipautkan ke akaun Perdana anda.

Berkaitan: 10 perkhidmatan Amazon percuma atau diskaun untuk memanfaatkan pada Hari Perdana

Ahli-ahli Perdana yang menghabiskan sekurang-kurangnya menghabiskan $ 10 dalam satu transaksi Whole Foods (yang satu, bersalut dengan salad bar makan tengah hari, orang-orang) antara 11 Julai dan 17 Julai akan menerima kredit $ 10 secara automatik digunakan untuk akaun Amazon mereka, yang boleh digunakan secara online semasa Hari Perdana.

Itu hanya mencukupi untuk mendapatkan papan pemangkasan tertinggi baru yang telah anda nafikan.

Perdana Member Deal
Tawaran akan datang! Getty Images

Jika anda belum mendaftar untuk penghantaran barangan runcit dari Whole Foods melalui Prime Now, anda boleh menerima pesanan pertama $ 10 jika anda di Whole Foods sebelum 17 Julai – dan kemudian anda akan mencetak tambahan $ 10 untuk digunakan untuk makanan masa depan perintah.

Selain diskaun ini, Whole Foods juga mempunyai senarai tawaran berputar pada item bermusim. Dari hari Rabu hingga akhir Hari Perdana, istimewa termasuk dua bekas strawberi organik untuk $ 5; dada ayam tanpa dada yang dihidu udara untuk $ 4 setiap paun dan barang sarapan percuma untuk membeli-satu-get-satu, seperti kopi Allegro dan bijirin.

Dan jika anda hanya gatal-gatal untuk membeli barang-barang yang tidak mudah rosak semasa perjalanan runcit mingguan anda, Amazon juga akan menawarkan tawaran pada peranti yang dibolehkan Alexa, seperti Amazon Echo, di kedai Whole Foods di seluruh negara.

Ketahui lebih banyak maklumat mengenai semua tawaran yang dapat anda capai pada Hari Perdana Amazon di sini.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 10 Julai 2018.