Ini bekas ajaib adalah cara terbaik untuk memastikan segar alpukat anda selama beberapa hari

Seorang penyelamat guacamole tepat pada masanya untuk musim bola sepak? Kamu ada guac untuk bercanda saya!

Tiada apa-apa seperti guacamole buatan sendiri. Tetapi, perkara itu, ia hanya baik untuk tempoh masa yang singkat. Anda tidak boleh benar-benar membuatnya jauh sebelum pesta atau menyimpan sisa kerana ia berubah menjadi coklat dalam masa beberapa jam – seperti sisa.

Tetapi sekarang, bekas mudah ini mengubah cara orang menyimpan guac. Ia menyimpannya segar selama beberapa hari. Ya, anda membaca dengan betul: hari.

Casabella Guac-Lock container, $ 17 (biasanya $ 20), Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Bekas Casabella Guac-Lock

$ 17Amazon

Tidak hairanlah Kathie Lee dan Hoda menamakannya sebagai salah satu perkara kegemaran mereka.

Alpukat coklat apabila ia terdedah kepada udara (itulah sebabnya orang menggunakan bekas khas untuk menyimpannya). Tetapi, bekas Casabella Guac-Lock membolehkan anda menekan semua udara sebelum menyimpan guacamole. Jadi, ia tidak akan berubah warna atau menjadi buruk begitu cepat.

Terbaik guacamole container: Guac lock container on Amazon

Ia sangat mudah digunakan juga. Cuma isi bekas itu dengan mencelupkannya dan tingkatkannya dengan pisau atau sudu. Kemudian, tutup dan tutup dengan tiga klip. Letakkannya di “lif” (asas putih yang disertakan dengan Guac-Lock) dan tekan ke bawah untuk mengeluarkan udara. Setelah dip bermula mengintip keluar dari lubang teratas, tutup tab besar dan letakkan di dalam peti sejuk.

Suami saya membuat guacamole terbaik, jadi saya tahu dia memerlukan salah satu daripada ini. Kami menguji untuk pesta makan malam, menyediakan guacamole terlebih dahulu. Apabila kita membuatnya lebih awal, biasanya kita bimbang ia berubah gelap sebelum tetamu tiba. Tetapi ini tetap segar dan hijau selama berjam-jam sehingga ia sudah siap untuk dimakan.

Ini product keeps your guacamole fresh for days.
Produk ini membuat guacamole anda segar selama beberapa hari.Julie Pennell

Jam boleh berubah menjadi hari jika anda mempunyai sisa. Beberapa pengulas mengatakan guacamole mereka tetap segar di dalam peti sejuk untuk seluruh minggu dengan Guac-Lock. Dan mengingati betapa banyak orang menyukai semua alpukat, tidak menghairankan dasar kipas untuk produk ini adalah kuat.

Satu penyemak di Amazon memanggil bekas “perkara terbaik yang pernah dicipta.” Walaupun TODAY sendiri Kathie Lee Gifford menyukainya, menamakannya sebagai salah satu perkara kegemarannya.

Ia bukan sahaja berguna untuk guacamole: Anda juga boleh menyimpan dips lain, seperti hummus, sos koktel, salsa fresca atau tzatziki, di dalam bekas.

Untuk sedikit wang tambahan (kita bercakap tentang dolar dan perubahan), anda juga boleh mendapatkan dulang yang sesuai dengan Guac-Lock dengan sempurna di tengah.

Bekas Casabella Guac-Lock dengan dulang, $ 26, Amazon

Casabella Guac-Lock Container dengan Dulang

$ 26Amazon

Mencari lebih banyak perkara alpukat? Berikut adalah beberapa alat avokado yang paling laris di Amazon.

Slider Avocado Saver, $ 16 (biasanya $ 13), Amazon

Container Penyimpanan Avocado Joie Fresh Pod

$ 6Amazon

Penjimat alpukat ini, yang datang dalam dua saiz, menjanjikan untuk mengekalkan ramuan panjang anda selepas anda memotongnya. Sempurna untuk masuk ke pejabat, peranti ini terkena ke avokad anda dengan mudah dan butang di atas tetap masuk atau keluar bergantung kepada sama ada anda mempunyai lubang.

Oxo Good Grips 3-in-1 Avocado Slicer, $ 10, Amazon

OXO Good Grips 3-in-1 Avocado Slicer

$ 10Amazon

Slicer tiga dalam satu ini adalah kegemaran Amazon, dan kita dapat melihat mengapa! Satu hujung alat mudah irisan alpukat pada separuh; seterusnya membuang pit; dan yang ketiga memotong buah menjadi kepingan. Satu, dua, tiga – dilakukan.

Berkembang avocados at home: AvoSeedo Bowl Set Grow Your Own Avocado Tree, Evergreen, Perfect Avocado Tree Growing Kit for Every Avocado Lover with Plan Pot - Green & Green
Amazon.com

AvoSeedo Grow Your Own Tree Avocado Kit, $ 20, Amazon

AvoSeedo Bowl Set Grow Your Avocado Tree

$ 20Amazon

Jika anda benar-benar tidak boleh mendapatkan cukup alpukat, cuba berkembang sendiri! Set mangkuk ini membolehkan anda mengembangkan pokok alpukat anda hanya dalam masa tiga hingga enam minggu! Plus, ia sesuai untuk kanak-kanak.

Untuk lebih banyak alat dapur yang kita suka, periksa alat bantu kami yang terbaik di bawah $ 15.

Bagaimana untuk memastikan hijau guacamole

02.02.201700:39