Ini adalah resipi Segera Pot yang paling popular di Pinterest sekarang

Apa yang dibeli setiap orang di Amazon Prime Day minggu lepas? Well, banyak perkara. Tetapi tukang masak rumah mengerang untuk Pot Segera.

Menurut CNBC, penjualan Pot Instant-memasak tekanan-memasak (salah satunya bernilai kurang dari $ 60 dan dijual) mencatat rekod sepanjang masa. Pada masa yang sama, pencarian resipi Instan Pot di Pinterest meningkat sebanyak lebih daripada 150 peratus, menurut jurucakap syarikat.

(Sekiranya anda ingin menggelapkannya, Amazon mempunyai versi 6-in-1 yang dijual pada harga $ 49 sekarang).

Potong Instan Potong yang cerdik untuk roti, keju ricotta dan popcorn

Mac.07.201803:23

HARI INI Makanan mendapat sudu di dalamnya Resipi Instan Pot telah disematkan paling tahun ini daripada lebih daripada 9 juta Instan Pot dan resipi tekanan-periuk yang terdapat di rangkaian sosial. Ternyata, semua orang benar-benar lapar untuk daging lembu, kerana empat daripada lima resipi teratas melibatkan sejenis daging merah.

Ayam Bawah-Tulang

Disematkan pada Pinterest.

Berada di lebih daripada 80,000 menjimatkan, resipi ini untuk ayam tender mengambil kepujian tertinggi di kalangan pengguna Pinterest. Diberi sebagai tidak mengambil masa lebih dari 30 minit untuk memasak ayam penuh sehingga ia sangat lembut dan berair, resipi dari Healing Gourmet adalah sangat mudah dan hanya menggunakan beberapa herba untuk musim burung. Tambahan pula, ada sup wangi yang dibuat dengan jus lemon dan bawang putih.

Penulis, Kelley Herring, berkata periuk tekanan adalah salah satu pelaburan dapur terbaik yang pernah dibuatnya, menulis “tidaklah berlebihan untuk mengatakan bahawa periuk tekanan dapat mengubah hidup anda di dapur.”

Sandwich Dip Perancis

Disematkan pada Pinterest.

Blogger ini mengambil resipi celup perasa Perancis yang lazat yang digunakan untuk mengambil masa lapan jam dan menjadikannya resipi untuk Instan Pot selepas dia membeli perantinya pada 2016. Kini ia mengambil masa lebih dari dua jam.

Dia menggunakan panggang chuck dengan wain, sup daging dan bawang yang dihidangkan pada gulungan yang disikat dengan mentega dan bawang putih – semuanya dihiasi dengan keju provolone yang dicairkan di bawah ayam pedaging. Setakat ini, resipi telah disimpan lebih daripada 60,000 kali.

Daging dan Brokoli

Disematkan pada Pinterest.

Jenny Garza, pencipta blog I Save A to Z, berkata bahawa dia telah membangunkan resipi Daging dan Broccoli ini, yang mempunyai lebih daripada 55,000 penyelamatan, selepas dia menikmati hidangan di restoran tetapi merasakan hidangan itu terlalu asin.

Resipinya menyeru panggang panggang, panggang panggang atau roti panggang, digabungkan dengan perapian sup daging sapi, bawang putih, halia, gula perang dan kecap dan beberapa bawang. Beliau juga menggunakan kanji jagung, tetapi tidak sampai akhir, jika tidak, perapisan itu tidak akan mempunyai cecair yang mencukupi untuk memasak periuk itu, kata Garza di blognya..

Keseluruhannya hanya perlu memasak dalam Instan Pot selama 10 minit.

Panggang Pot

Disematkan pada Pinterest.

Resipi panggang ini dari blog Noshtastic gluten percuma, paleo, Whole30-mesra dan karbohidrat rendah. Plus, tukang masak boleh membuatnya kurang dari satu jam.

Resipi ini menggunakan panggang panggang tanpa tulang bersama-sama dengan wortel, bawang, saderi, thyme dan bawang putih dan mencadangkan memasak daging selama 47 minit untuk potongan tebal 1 1/2 hingga 2 inci. Pinners telah menyelamatkannya lebih daripada 37,000 kali.

Kacang Merah dan Beras

Disematkan pada Pinterest.

Pinners juga menggali resipi gaya Cajun ini untuk kacang merah dan beras, yang telah mereka simpan lebih daripada 27,000 kali.

Seorang penulis blog Sihat Marjorie berkata ia adalah salah satu kegemarannya pembaca dan juga kegemaran keluarganya. Menggunakan Pot Instan, resipi, yang menggunakan bawang, lada loceng, saderi, kacang ginjal merah, sosis ayam andouille, nasi dan beberapa bahan lain, hanya mengambil masa setengah jam untuk membuat.

Dia mencadangkan menambah sosis apabila hanya ada 15 minit lagi untuk memasak sehingga ia tidak terlalu sukar.

Ingin mencuba resipi ini di rumah? Lihatlah Pot Segera yang diberi nilai ini! Dan untuk lebih banyak keseronokan Segera, cobalah aksesori ini – seperti pengukus sayuran dan periuk penaik tidak lekat.

HARI INI mempunyai hubungan afiliasi, jadi kami dapat memperoleh porsi kecil dari hasil pembelian anda. Item dijual oleh peruncit, bukan oleh HARI INI. Semua harga tertakluk kepada perubahan dan item boleh dijual berdasarkan inventori saudagar.

Pot Instan 6 Qt. 6-in-1 Multicooker Pressure Cooker, $ 79, Amazon

Segera Pot pressure cooker
Loading...