Ini adalah bijirin yang paling popular di Amerika, menurut Google

Sama ada anda tenggelam dalam susu atau snek di atasnya kering, seperti super manis atau mengambilnya cukup jelas, bijirin masih disayangi oleh berjuta-juta pemakan sarapan.

Tetapi di mana anda tinggal mungkin menentukan apa jenis bijirin yang anda makan … atau sekurang-kurangnya apa yang anda mahu cuba.

Apa yang BANYAK dalam bijirin sarapan anda? Cari bijirin penuh, elakkan gula

Februari.23.201704:22

Dalam usaha untuk mencari bijirin yang paling popular di negara ini, Makanan & Wain menyiasat carian Google selama 12 bulan terakhir dan mendapati bahawa banyak orang benar-benar “oohing dan aahing” atas Oreo O. Setelah 10 tahun dari rak kedai, bijak yang diilhamkan oleh cookie oleh Post membuat kemunculan semula pada bulan Jun tahun lepas dan sejak itu menjadi bijirin paling dicari di 14 negeri. (Anda boleh membelinya sekarang di Walmart untuk $ 4.)

Sama ada sastera Post ini pada masa lalu mendapat populariti untuk aspek nostalgia atau untuk transformasi cookie yang sempurna, sukar untuk mengatakan. Tetapi data Google dan banyak Tweeters telah membuat kedudukan mereka jelas.

Oreo O mengalahkan banyak pokok-pokok pagi, seperti Rice Krispies dan Frosted Flakes, yang tidak membuat senarai yang paling dicari (Snap, Crackle and Pop bummed juga).

Tetapi satu klasik yang sihat – Life – memenangi tempat kedua sebagai bijirin yang paling dicari di 11 buah negeri, ditambah Washington, D.C.

Walaupun Oreo O mungkin bijirin yang paling buzz internet, realitinya adalah tidak semua orang sebenarnya menyentap kotak. Menurut IRI, sebuah syarikat pemasaran dan data yang berpusat di Chicago, bijirin terkemuka di negara itu ialah Honey Nut Cheerios, yang meraup lebih daripada $ 656 juta untuk General Mills tahun lepas. Post Bulatan Madu Oats dan Flakes Frosted Kellogg membundarkan tiga teratas.

https://www.instagram.com/p/dPvnxYFOvE

Tetapi jika anda ingin melampaui buah madu, General Mills membuktikan terdapat lebih daripada satu cara untuk makan Cheerio apabila ia melancarkan rasa kacang putter cokelatnya yang terakhir Halloween.

Jenama lain juga telah melancarkan pelbagai citarasa kreatif untuk mengikuti selera yang berubah-ubah (dan menjadi lebih mesra Instagram), seperti Loop Froot Kellogg.

Selepas banyak jangkaan, edisi terhad Unicorn Cereal – yang diterangkan oleh jenama sebagai versi merah, biru dan ungu Froot Loops dengan “cupcake sihir” merasakan crunchlets putih – akan memukul rak bulan ini.

Kellogg's new Unicorn Cereal
Kellogg’s