Ini 2 Starbucks Frappuccinos baru akan mencerahkan musim panas anda

Dapatkan telefon kamera siap sedia. Starbucks baru saja memperkenalkan dua fretuccino crème baru, dan mereka sangat berwarna, mereka akan menjadi pusat yang sempurna untuk petang musim panas anda Instagram di kolam renang atau pantai.

Starbucks frappuccinos
Starbucks

Bermula hari ini, anda boleh memesan Berry Prickly Pear Frappuccino Crème dan Mango Nanas Frappuccino Crème yang dicampur minuman yang dibuat dengan swirls buah murni tulen.

Mengikut maklumat yang dihantar ke TODAY Food dari seorang jurucakap Starbucks, Berry Prickly Pear Frappuccino mempunyai crappe crème Frappuccino, yang dituangkan di antara lapisan strawberry prickly fruit puree (yang merasai seperti melon dan buah beri tropika). Terdapat juga tanda-tanda bunga raya, buah semangat dan kapur.

Mango Mango Frappuccino adalah serupa tetapi dengan lapisan buah puree nanas buah mangga (yang mempunyai rasa tropika mangga segar, nanas dan sedikit kapur).

https://www.instagram.com/p/BVfiTVTF65-

Starbucks telah berkunjung baru-baru ini dengan minuman yang indah dan berwarna-warni termasuk minuman Pink Ombré, Dragon Frappuccino dan sudah tentu Unicorn Frappuccino (walaupun dengan semua drama yang ada di sekelilingnya, mungkin kita semua bersetuju bahawa ia cantik.)

https://www.instagram.com/p/BS7cpZQBNv0

Walaupun minuman itu dibuat dengan jelas untuk Instagram, rasa itu benar-benar menjerit musim panas dalam satu cawan!

Tetapi kerana mereka adalah selera bermusim, mereka hanya akan tersedia untuk masa yang terhad musim panas ini sementara bekalan terakhir. Jadi dapatkan mereka semasa mereka panas, er, sejuk!

Loading...