IKEA kini menawarkan bakso tanpa daging; 3 cara anda boleh buat sendiri

Pencinta Veggie bersatu! Bermula pada hari Jumaat, kedai mega perabot, IKEA, menyediakan lebih banyak produk makanan yang mampan kepada pelanggan mereka, dan kami sangat teruja dengan bakso baru mereka, tolak daging, itu. Resipi untuk bola vegan akan berubah tiga kali setahun untuk memasukkan hasil bermusim.

Ikea's vegan ball
HARI INI: Ikea akan melepaskan dua resipi bakso baru, vegetarian dan ayam, pada 9 April 2015.Samantha Okazaki / TODAY

Bola sayuran semasa dibuat dengan kacang ayam, kacang hijau, lobak merah, jagung, kale dan lada merah. Mereka adalah soya, gluten, diari, dan bebas-GMO dan akan dihidangkan dengan kembang kol dan sos manis.

Ikea's two new meatball recipes
HARI INI: Ikea akan melepaskan dua resipi bakso baru, vegetarian dan ayam, pada 9 April 2015.Samantha Okazaki / TODAY

IKEA menghayati resipi mereka, jadi kami melakukan beberapa penggali untuk mencari beberapa pilihan yang lazat untuk anda membuat bola sayur-sayuran anda sendiri di rumah, jika anda gembira dengan mereka seperti kami. Berikut adalah tiga pilihan vegetarian yang lazat.

Melengkapkan beberapa bebola vegan yang mudah:

Mudah vegan meatballs
Minimalist Baker

Cuba resipi mudah ini yang memerlukan 10 ramuan dan mengambil masa 45 minit untuk bermula dari awal hingga akhir. Sempurna untuk makan tengah hari, dan sama seperti menghiburkan sebagai bakso tradisional. Dapatkan resipi di sini. Lihat pin.

Cuba sesuatu yang berbeza dengan bebola parmesan brokoli:

brokoli and parmesan veggie balls
Oh sayuran saya

Blogger ini mencadangkan untuk menyediakan bakat sayur-sayuran ini dalam tin muffin untuk memegang bentuknya. Kombinasi badam, brokoli dan keju Parmesan adalah tambahan yang sempurna untuk hidangan pasta. Dapatkan resipi. Lihat pin.

Pergi dengan rasa besar dengan “bebola daging” landak vegetarian yang manis dan masam ini:

sayuran balls
Selamat Hidup Sihat Makanan

Resipi bakso vegetarian ini hebat walaupun untuk pencinta daging dalam keluarga anda! Gunakan nasi masak cepat untuk membuat bebola bakar yang sangat mudah dibungkus ini. Dapatkan resipi di sini. Lihat pin.