Got Amazon Prime? Anda kini boleh mendapatkan Whole Foods dihantar ke depan pintu anda

Walaupun ramai yang melabur di Amazon Prime untuk penghantaran cepat dan percuma ke filem yang diminta (dan jika tidak, anda harus: mereka menawarkan keahlian percubaan 30 hari percuma sekarang), nampaknya perkhidmatan itu baru saja jauh lebih menarik – seperti dalam, ia sekarang akan menyelamatkan perjalanan sejuk ke kedai runcit.

Amazon telah memperluaskan penawaran Perdana Amazon mereka untuk memasukkan penghantaran hari yang sama dan sehari pada ribuan produk, termasuk dari Whole Foods!

Adakah Amazon menurunkan harga di Whole Foods seperti yang dijanjikan?

08.08.201702:35

Lebih baik lagi, banyak produk Whole Foods 365, daging dan alkohol kini boleh didapati melalui Prime Now, perkhidmatan penghantaran 2 jam yang ditawarkan kepada ahli-ahli Perdana.

Sekilas pandang di Prime Now menunjukkan item Whole Foods 365 dengan harga yang konsisten dengan pembelian di kedai:

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

365 Setiap hari Nilai 100% Kitar Semula Kertas, $ 7, Amazon

Empat Keju Kukus Nipis Beku Pizza, $ 4, Amazon

Ini tidak boleh dikelirukan dengan program Amazon Fresh yang telah sedia ada, lanjutan daripada akaun Perdana sedia ada anda yang ditingkatkan untuk caj bulanan tambahan $ 14.99, yang mempunyai pilihan segar dan daging. Tetapi ini akan termasuk item Whole Foods juga.

365 Setiap hari Nilai Organik Besar Telur Brown, $ 4, Amazon

365 Setiap Hari Nilai Granul Bawang Putih Organik, $ 2, Amazon

Di sana adalah sekurang-kurangnya, sekalipun: Anda perlu mempunyai sekurang-kurangnya sekurang-kurangnya $ 35 bahan makanan di troli anda untuk menjaringkan penghantaran sama sehari atau penghantaran satu hari.

Apabila Amazon membeli Whole Foods, kami berharap untuk beberapa sinergi antara jenama, dan kami telah melihatnya dalam bentuk harga yang lebih rendah. Dan sekarang Amazon memberi perkhidmatan penghantaran runcit yang lain seperti Instacart dan FreshDirect untuk wang mereka. Biarkan perang runcit dalam talian bermula! Kami hanya akan duduk di rumah, mengemas makanan, menunggu barangan runcit kami tiba.

Loading...