Giada menjadikan Hari Bapa menyeronokkan dan beraroma dengan stik, pasta dan ais krim buas

Chef, penulis buku masakan, pengusaha restoran dan tayangan rancangan TV Giada De Laurentiis sedang memasak beberapa resipi Hari Bapa kegemarannya untuk menghormati bapa di mana-mana. Dia menunjukkan kepada kita cara membuat stik rusuk gaya Florentine panggang, pasta satu pot periuk dengan sayur-sayuran segar dan gelato dan afogato wain untuk pencuci mulut.

Giada De Laurentiis membuat stik dan pancetta untuk Hari Bapa

Jun.06.201804:45

Rahsia beliau untuk rasa besar pada potongan daging yang besar seperti tulang rusuk? Menggosok bawang putih di seluruh daging, seperti roti, sebelum anda masak, dan kemudian selepas masak dan biarkan ia berehat, memecahkan sedikit lemon panggang di atasnya..

Giada's Marinated Bistecca Fiorentina
Dapatkan Resipi itu

Giada’s Marinated Bistecca Fiorentina

Giada De Laurentiis

“Seperti hidangan yang mudah dan lazat yang membawa saya kembali ke Florence,” kata Giada. “Ia adalah hidangan sekeping pusat yang mengagumkan untuk sebarang majlis makan malam, besar atau kecil.”

Giada's Pancetta and Gorgonzola Cavatelli
Dapatkan Resipi itu

Giada’s Pancetta dan Gorgonzola Cavatelli

Giada De Laurentiis

“Walaupun nampaknya berat dan kaya, pasta ini tetap ringan dan segar sementara masih sangat memuaskan. Hanya ada cukup gorgonzola untuk menambah mulut mulut tetapi tidak mencukupi untuk mengatasi langit-langit anda.”

Giada's Chianti Affogato
Dapatkan Resipi itu

Giada’s Chianti Affogato

Giada De Laurentiis

“Jika anda sedang mencari hidangan pencuci mulut untuk wow tetamu anda yang mengesankan, mudah dan lazat, ini adalah yang! Ia mengambil masa hanya 10 minit untuk menyediakan tetapi rasa yang memanjakan wain merah, kayu manis hangat dan rasa oren zesty seperti anda menghabiskan berjam-jam menyempurnakan sos sutera. “

Jika anda menyukai resipi Hari Bapa yang menyeronokkan, anda juga harus mencuba ini:

Giada's Pan-Roasted Salmon with Summer Orzo Succotash
Dapatkan Resipi itu

Salmon Pan Roast Giada dengan Summer Orzo Succotash

Giada De Laurentiis

BKLYN Larder Meatballs
Dapatkan Resipi itu

BKLYN Larder Meatballs

Grayson Schmitz