Es krim trendi Amerika boleh mengejutkan anda

Kami mendapat sudu di rasa ais krim yang paling panas di musim panas ini … dan ia jauh dari vanila.

Untuk menghormati Hari Ais Krim Kebangsaan pada hari Ahad dan Bulan Ais Krim Kebangsaan (oh ya, ia masih berlaku pada bulan Julai), sebuah syarikat perisian telah menjalankan beberapa kajian tentang pencuci mulut yang lazat dan hasilnya sangat mengejutkan..

Kathie Lee Gifford dan Hoda Kotb meraikan Bulan Ice Cream Negara

Jul.11.201805:12

Hanya apabila kelihatan bahawa makanan pelangi berwarna gelap dalam makanan seperti bagel, burger dan minuman, ternyata mereka tidak akan ke mana-mana.

Malah, aiskrim unicorn adalah rasa es krim paling panas pada musim panas, menurut Square, sebuah syarikat perisian yang membantu perniagaan memproses jualan. Data diperiksa Square daripada lebih daripada 50,000 penjual ais krim yang menggunakan teknologinya dan mendapati bahawa dari Januari hingga Jun, es krim unicorn melonjak bertambah tiga kali dalam populariti, sejumlah 191 peratus.

Rasa unicorn berleluasa tahun lalu dan juga Starbucks mencipta Magnet Frappuccino yang mempunyai baristas dalam keadaan licik. Kemudian musim sejuk itu, Kellogg keluar dengan bijirin Unicorn dan yang boleh melupakan pelangi adunan yang bagels unicorn.

Lebih dari satu tahun selepas trend melonjak, bagaimanapun, ia berterusan dalam ais krim seperti dongeng berasaskan gula. Rantaian ais krim yang besar Baskin-Robbins melancarkan “goncangan aneh unicorn” untuk percutian makanan hari ini yang lalu.

Es krim kedua yang paling cepat berkembang ialah vegan atau bukan tenusu, yang meningkat 153 peratus dari Januari hingga Jun, diikuti oleh matcha, yang melonjak 73 peratus.

Walaupun usaha negara untuk merasakan fantasi, Square mengesahkan jalan ke jantung negara ini melalui perutnya … dan dengan rasa yang baik.

Lima krim es yang paling diperintahkan (berdasarkan dolar yang dibelanjakan dari Januari hingga Jun) adalah krim vanila, coklat, strawberi, kopi dan krim cookies. Dan orang suka kerucut ke cawan – kerana, jika anda akan memanjakan – lakukan dengan betul !. Satu tahun jualan ais krim dari Jun 2017 hingga Jun 2018 membuktikan bahawa kon adalah 2 kali lebih popular daripada cawan.

Hampir-Segera Strawberry Soft Serve Ice Cream
Dapatkan Resipi itu

Strawberry Ice Serve Ice Cream Serum

Justin Chapple

Walaupun seseorang mungkin mengharapkan tempat dengan iklim yang panas akan mengambil kek untuk kebanyakan ais krim yang diarahkan, Square mendapati bahawa negeri-negeri yang menggunakan ais krim yang paling sebenarnya adalah musim sejuk yang lebih sengit. Data itu dikumpul pada musim puncak “puncak” ais krim (April hingga Jun), menurut jurucakap Square.

Dalam usaha untuk memakan ais krim, negeri-negeri yang paling banyak dimakan ialah Oregon, Montana, Maine, Massachusetts, Washington, Hawaii, Connecticut, Colorado, Alaska dan California..

Jadi manis! HARI INI hari ini membawa anak-anak mereka ke Muzium Ice Cream

Jun.21.201804:03