Dua orang cedera selepas mencuba koktel yang menyala di restoran Gordan Ramsay

Minuman yang menyala di restoran Hell’s Kitchen mungkin kelihatan keren, tetapi sekurang-kurangnya dua pelanggan adalah cara yang terlalu panas untuk mengendalikan.

Pada hari Khamis, Vital Vegas menulis bahawa pelanggan yang tidak dinamakan di restoran Las Vegas yang baru dibuka di Istana Caesar di “Caesar’s Palace” diliputi api “di bar setelah cuba meminum koktail yang dikenali sebagai Rum Donkey.

Butiran bagaimana kebakaran bermula tidak didedahkan, tetapi Vital Vegas kemudian mengemas kini tweetnya dengan maklumat bahawa sebenarnya terdapat dua mangsa yang terbakar, yang kedua-duanya mengalami “kecederaan ringan.” Responden perubatan kecemasan telah dipanggil ke tempat kejadian untuk membantu pelanggan tetapi anggota bomba tidak perlu memadamkan sebarang api di restoran.

Menurut Las Vegas Review-Journal, minuman berbahaya yang dipersalahkan memaparkan gabungan “rum baron tunggal, falernum, gula perang, bir halia” dengan pameran yang “membakar buah semangat” yang sebenarnya dimakan sebelum ia dibawa keluar kepada pelanggan . Api itu dimaksudkan untuk membakar sebelum digunakan.

Caesars Entertainment mengeluarkan satu kenyataan kepada Journal-Review, mengesahkan kejadian itu: “Jenis khusus minuman khusus yang disajikan di Hell’s Kitchen dihidangkan di restoran-restoran terbaik di seluruh dunia tanpa insiden. Tetapi dari banyak hati-hati, Hell’s Kitchen telah mengeluarkan minuman item yang dikeluarkan dari menu. Semua kita di sini di Caesars Palace dan Gordon Ramsay Restaurant Group prihatin untuk tetamu yang cedera, dan berharap untuk pemulihan mereka cepat. “

Kenyataan itu menambah bahawa Caesars Palace bersedia membantu para korban dengan “apa-apa bantuan yang mereka perlukan untuk melewati masa yang sukar ini.”

Chef Gordon Ramsay mendedahkan bagaimana dia kehilangan 50 pound

Jun.04.201803:45

Walaupun minuman berasid nitrogen yang berair, menyala dan berkedut, telah membuat jalan ke menu koktel kerajinan bergaya di seluruh negara, ini bukan kali pertama mereka mencipta masalah. Terdahulu tahun ini, NBC Boston melaporkan bahawa seorang pelancong terbakar selepas koktel yang berapi-api di Crave Mad untuk Chicken memukulnya di badan dan muka.

Oleh itu, jika anda suka minuman berair yang mewah, pastikan anda menyiapkan tips keselamatan api terlebih dahulu.