‘Donut Boy’ telah menyampaikan lebih 65 kg donat untuk mengucapkan terima kasih kepada pegawai polis di seluruh negara

Pemula kelima Florida, Tyler Carach, mengatakan dia sakit donat, tetapi untuk alasan yang baik: Pemain berusia 10 tahun itu telah menyerahkan lebih daripada 65,000 kepada pegawai polis di 31 negeri – dalam masa kurang dari dua tahun.

“Namun, dia masih makan mereka,” lelucon ibunya, Sheena Carach, seorang bekas pegawai polis sendiri, yang mengiringi Tyler dalam perjalanan jalannya.

Donut Boy
Dengan berpuluh-puluh donat yang terselip di bawah tangannya, ‘Donut Boy’ Tyler Carach mengetepikan penghantaran lain untuk mengucapkan terima kasih kepada pegawai polis untuk kerja mereka.60 Dokumen Kedua / Pengamalan keluarga keluarga

Tyler mendapat idea dua musim lalu, ketika di kedai tempatan, ketika dia melihat empat pegawai dan bertanya apakah dia boleh menggunakan elaunnya untuk membelikan mereka beberapa donat sebagai makanan ringan. Mereka sangat menghargai isyarat, ia memberinya idea untuk misi: untuk mengucapkan terima kasih kepada setiap pegawai polis di Amerika.

Sekarang, dia menggunakan setiap rehat sekolah dan hampir seluruh percutian musim panas untuk memenuhi matlamat itu.

Apabila TODAY Food tiba di Tyler dan Sheena hari ini, mereka kini berada di Kentucky, menuju ke Missouri, dan telah naik sejak pukul 4 pagi membuat penghantaran mereka. (Ayah dan adik-beradik remaja Tyler biasanya tinggal di rumah, walaupun abang dan kakaknya menyertai mereka dalam perjalanan selama enam minggu pada musim panas lalu.)

Donut Boy
Walaupun dia menggunakan elaunnya untuk membeli empat donat pertama, Tyler kini bergantung kepada derma untuk menyampaikan puluhan donat pada satu masa. Di sini dia bersama pegawai polis di Cincinnati, Ohio.Keluarga Courtesy Carach

Dia menghadiri sekolah piagam berhampiran sempadan Florida-Alabama, dan sekolah itu sangat menyokong khidmat masyarakat, Sheena memberitahu KANAK-KANAK Makanan, jadi mereka akan memberi dia kerja sekolah untuk mengambil jalan, jika perlu, walaupun Tyler cuba untuk tidak melepaskan sekolah.

Pada masa yang sama, donat disumbangkan (doh-nated ?!), atau keluarga mereka membeli, seringkali pada harga diskaun. (Mereka boleh mengambil sehingga 20 dozen pada satu masa.)

Sejak Hari Donat Kebangsaan minggu lalu – hanya sekadar menyerang radarnya – dia melepasi 65,000 donat dan hanya melawat keadaan ke-31nya. Anda boleh melihat “Donut Counter” oleh kerajaan di sini.

Donut Boy
“Boy Donut” Tyler Carach memakai tudung pada penghantarannya. Di sini dia membawa donat kepada pegawai di Louisville, Ky.Keluarga Courtesy Carach

Mengenai apa yang mendorongnya pada mulanya, mereka mengatakan bahawa itu adalah empat penghargaan yang melampau. Ibunya menjelaskan kepada beliau bahawa “malangnya, ramai orang yang menghukum keseluruhan oleh beberapa orang dan kerana itu, sesetengah orang tidak begitu baik kepada pegawai” dan bahawa “tiada kumpulan 100 peratus sempurna.”

Bagaimana 1 kedai roti tempatan menyediakan veteran ketenteraan untuk kejayaan sepanjang hayat

Apr.13.201807:30

Memakai tudung yang berwarna-warni, Tyler menunjukkan kepada presint dengan kotak donat di bawah setiap lengan. Ibunya memanggil untuk meminta izin. “Mereka selalu berkata ya,” katanya.

Dia melihat peta itu, mengambil kawasan yang belum lagi, dan ia pergi ke tempat seterusnya.

Selain melihat negara itu, Tyler telah banyak belajar tentang penguatkuasaan undang-undang – dari cara untuk mengendalikan taser dengan betul untuk mencuba sebuah kereta polis maya – dan mahu menjadi pegawai K-9 sendiri satu hari.

Donut Boy
Tyler Carach, sepuluh tahun, berkata dia berharap menjadi pegawai K-9 apabila dia bertambah.Keluarga Courtesy Carach

Dan setakat ini, dia menikmati kesemua 31 buah negeri yang dia jalankan.

“Saya tidak mempunyai kegemaran – saya suka mereka semua,” kata Tyler KUALA LUMPUR.

Buat masa ini, keluarga tidak mempunyai rancangan untuk berhenti. Sebagai tambahan kepada sokongan keluarganya sendiri, perjalanannya dibiayai oleh sumbangan dari rakan-rakan, saudara-mara dan penyokong lain (anda boleh membantunya melalui laman webnya, I Donut Need a Reason to Thank a Cop).

“Ia sibuk, sibuk, sibuk, tetapi ia luar biasa,” kata Sheena. “Dia mempunyai idea yang hebat, dan kami dapat meneruskannya.”

Baked Brown-Butter Banana Bread Doughnuts
Dapatkan Resipi itu

Roti Pisang Brown-Butter Baked Donuts

Joy Wilson