Doggy syurga! Kafe mesra anjing yang pertama di New York dibuka

Anda bangun dan memerlukan kopi dan menggigit untuk makan, jadi anda menuju ke pintu, tetapi kemudian matamu bertemu dengan anak anjing anda – dan anda tidak boleh berpisah dengannya. Adakah anda memesan dalam?

Tiada jalan! Tidak lama lagi, anda boleh mengambil anjing anda ke Boris & Horton, kafe mesra anjing rasmi pertama di New York, yang dijadualkan dibuka pada minggu ini. Di sana, anda boleh merebut makanan untuk diri anda dan rakan anda yang berbulu – dan anda boleh makan bersama-sama di meja yang sama. Jadi mengucapkan selamat tinggal untuk mengikat teman anda di luar rumah.

Kafe mesra anjing pertama di New York akhirnya di sini!

30.30.201801:39

Ia seekor anjing-mesra kafe dan bukan kafe anjing – dan itulah perbezaan penting. Sekiranya anda membayangkan baki-baki anjing tanpa batas di sekitar tempat itu, seperti kucing di kafe kucing, anda mendapat gambaran yang salah. Anda perlu anjing BYO (tidak ada anak anjing yang disediakan), tidak lebih daripada dua anjing setiap orang dibenarkan, dan mereka mesti tinggal di garis leher mereka sepanjang masa. Oh, dan tidak ada kucing yang dibenarkan (bagi pengasas bersama Logan Mikhly, ia adalah “untuk keselamatan kucing”).

Milla Chappell / Boris & Horton

Tetapi pengasas bersama bapa dan anak Coppy Holzman dan Logan Mikhly (yang sahabatnya bernama, tentu saja, Boris dan Horton) merancang untuk menjadi tuan rumah acara pengambilan hujung minggu, bermitra dengan Foster Dogs NYC, Badass Brooklyn, Hati & Tulang, Penyelamat Anjing Rock, PupStarz dan banyak lagi, jadi tempat itu akan dibungkus dengan pups pada masa itu.

Milla Chappell / Boris & Horton

Holzman dan Mikhly membuat keputusan untuk membuka kafe yang berpusat di anjing selepas mengalami kecewa dengan kekurangan pilihan kopi yang mesra anjing di New York – dan mereka berdua juga berminat untuk mempromosikan penyelamatan anjing.

Milla Chappell / Boris & Horton

Tetapi mereka mempunyai tugas berat untuk mereka bentuk ruang yang mematuhi kod ketat Jabatan Kesihatan. Menurut Mikhly, tidak ada tempat lain di bandar yang menyediakan makanan dan minuman dan membenarkan anjing dengan cara yang mengikuti garis panduan jabatan kesihatan.

“Ruang dibelah dua [oleh dinding plexiglass] sehingga anjing tidak dibenarkan di bar kopi,” jelas Mikhly. “Jika seseorang datang dengan sendirinya dengan seekor anjing, mereka akan mendapat kopi mereka dari tingkap kami, kemudian datang ke sebelah anjing. Terdapat juga sambungan dalaman di antara kedua-dua ruang supaya para tetamu boleh pergi dan balik.”

Milla Chappell / Boris & Horton

Ia kelihatan seperti labirin, tetapi apabila anda melihatnya, ia masuk akal.

Paling penting, makanan ringan: Bagi orang-orang, Boris & Horton mempunyai pemilihan vegetarian bersaiz yang baik, termasuk kue-kue dari Bien Cuit, Balthazar dan Husk, jus sejuk dari Montauk Juice, roti bakar alpukat, toast roti dan pisang , Keju Murray, kopi dari City of Saints Coffee Roasters, ditambah bir kraf dan wain pada waktu malam.

Milla Chappell / Boris & Horton

Terdapat banyak anak anjing juga: Kafe ini mempunyai kes roti dengan maison de pawZ yang akan diisi setiap hari dengan Pupcakes, PAW-reos, donat anjing dan “biskut anjing bebas gred bebas, bijirin dan manusia . “

Milla Chappell / Boris & Horton

Tetapi jika anda benar-benar dalam mood untuk merosakkan pal anda, anda boleh membelikannya mainan, seperti pizza rompi, dan deknya di dalam swag, seperti tali leher, kerah, harnesses, sweater dan bandana dari SHED, Dog + Bone, Found My Animal, Lucy & Co dan banyak lagi. Kemudian anda boleh memamerkan rupa baru anjing anda di gerai foto pembuatan GIF di tempat, lengkap dengan kostum anjing.

Jika semua anjing pergi ke syurga, dan inilah syurga mereka, maka kita akan bersama mereka. Dan makan semua roti bakar alpukat bersama mereka, selama-lamanya.

Emi Boscamp
The Bosco