Di luar sandwic: 7 resipi kacang untuk National Butter Peanut Butter dan Jelly Day

Mentega, mentega kacang masam dan ooey gooey jelly – apa yang lebih baik daripada combo manis dan gurih, mencairkan-dalam-mulut anda mentega kacang klasik dan sandwic jelly? Bagi berjuta-juta rakyat Amerika, tiada apa-apa.

Ia adalah masalah yang baik apabila anda berada dalam anggaran yang ketat dan makanan ringan yang ideal jika anda mencari rangsangan protein, karbohidrat dan serat yang cepat (jika menggunakan roti gandum). Malah angkasawan berfikir sandwic itu keluar dari dunia ini.

Walaupun kombo klasik telah mendapat kredibiliti meja makan yang cukup untuk mendapatkan cuti kebangsaannya sendiri pada 2 April, terdapat banyak putaran menyeronokkan untuk memberi inspirasi kepada semua orang untuk makan seperti seorang anak. Dari PB & J sushi ke empanadas manis, di sini adalah resipi-resipi yang paling lazat Makanan untuk mencuci dengan cawan sejuk susu.

PB & J Sushi Sandwiches
Dapatkan Resipi itu

PB & J Sushi Sandwiches

Brandi Milloy

Berwaspada dengan tuna tuna pedas? Mula mudah dengan Jepun ini mengambil kegemaran semua-Amerika. Apa yang diperlukan adalah tiga bahan dan sepasang penyepit.

Kacang tanah Butter and Jelly Swirled Banana Bread
Dapatkan Resipi itu

Kacang Kacang dan Jelly Swirled Roti Pisang

Alejandra Ramos

Hanya apabila roti pisang tidak dapat menarik, resep ini oleh Alejandra Ramos datang ke dapur. Gunakan anggur, strawberi, raspberi atau apa-apa jeli buah lain untuk menyesuaikan resipi.

Kacang tanah Butter and Jelly Empanadas
Dapatkan Resipi itu

Peanut Butter and Jelly Empanadas

Alejandra Ramos

Satu lagi PB & J mashup oleh Alejandra Ramos adalah versi empanadasnya. Menyeronokkan untuk pesta, snek selepas sekolah atau pencuci mulut, empanadas panggang oven boleh dicambuk dalam masa 15 minit dan mudah dilakukan. Cuba menggantikan kerak pai dengan pastri puff untuk pilihan flakier atau menukar jem strawberi untuk anggur atau raspberry.

Kacang tanah Butter and Jelly-Stuffed French Toast Recipe
Dapatkan Resipi itu

Resipi Roti Peanut Butter dan Jelly French Stuffed

Justin Chapple

Beri sarapan pagi dengan menumbuk makan siang dengan meminum toast Perancis panas dengan mentega kacang dan jeli. Ia menambah sedikit protein tambahan pada permulaan hari dan indah untuk berkhidmat.

Panggang Peanut Butter and Jelly Chicken Wings
Dapatkan Resipi itu

Sayap Kacang Kacang dan Jelly Chicken Wings

Jess Pryles

Pada pandangan pertama, resipi ini mungkin kedengaran sedikit petualangan. Tetapi hanya pergi! Gabungan ini menghasilkan kerak karamel yang luar biasa yang tidak dapat dinafikan dan sentuhan penamat kacang-kacangan yang dicincang memberikan sayap yang hebat. Hidangkan ini sebagai makanan pembuka untuk pihak anda yang seterusnya.

Kacang tanah Butter and Jelly Breakfast Bars
Dapatkan Resipi itu

Bar Minyak Peanut Butter dan Jelly

Alejandra Ramos

Tidak ada yang mengatakan sarapan seperti mentega kacang dan jeli (mentega kacang dan bar sarapan jeli, iaitu). Bar renyah ini akan mengisi anda dengan banyak oat dan protein. Mereka adalah snek yang sempurna untuk pergi atau makan malam. Menghiburkan? Letakkan mereka keluar dulang di antara makanan besar untuk memastikan orang dewasa dan anak-anak gembira sepanjang hari.

Pencuci mulut Peanut Butter and Jelly Sandwiches
Dapatkan Resipi itu

Pencuci mulut Kacang Kacang dan Sandwic Jelly

Alejandra Ramos

Mencari pencuci mulut yang cepat dan pintar untuk membuat? Sandwich pencuci mulut ini hanya mempunyai beberapa bahan dan boleh siap untuk melayani dalam masa 15 minit. Memasak kek pon memberikan rasa yang sedikit haus dan tekstur yang sedikit rangup setiap orang akan suka. Untuk menambah keseronokan dan rasa, tambahkan pisang atau buah beri yang baru.