Deal of the Day: 50 peratus daripada Knork 20-piece flatware set

Selamat datang ke siri harian kami untuk TODAY ping: Deal of the Day!

Setiap hari pukul 10 pagi EST, kami akan mendedahkan satu perjanjian eksklusif sebanyak 25 peratus atau lebih. Perjanjian ini hanya boleh didapati di laman Facebook HARI INI kami dan akan berlangsung hanya selama 24 jam. Akan ada perjanjian baru setiap hari, jadi pastikan untuk bertindak pantas!

Juga, pastikan anda suka laman Facebook baru, jadi anda boleh menjadi yang pertama mengetahui tentang tawaran yang anda tidak boleh mendapatkan tempat lain di internet!

Tawaran Hari Ini: 15 Februari

Dengan perjanjian hari ini, Knork menawarkan 50 peratus daripada set pinggan chrome 20 keping yang pada mulanya dijual dengan harga $ 90.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Knork Chrome Curve 20-Piece Set, $ 45 dengan kod TODAYKNORK (biasanya $ 90), Knork

Knork curved fork set

Fikirkanlah: ketika terakhir kali anda menggantikan alat tenun anda?

Sekiranya anda seperti kami, perkakas di laci dapur anda mungkin yang terakhir anda berfikir tentang ketika cuba meletakkan makan malam di atas meja. Tawaran Knork ini akan mengubahnya. Set 20 keping dilengkapi dengan dua garpu, dua sudu dan pisau. Mereka melengkung agar sesuai dengan gaya yang lebih moden dan sangat berkilat dan bergaya.

Anda anak-anak akan menyukai pilihan sudu dan garpu yang lebih kecil, sementara tetamu anda akan sangat kagum bahawa anda sebenarnya mempunyai garpu salad dan garpu yang lebih besar untuk kursus utama mereka. Menang, menang!

Knok set on table

Untuk alat dapur lebih banyak yang kita suka, baca tentang periuk tekanan yang kita tidak boleh hidup tanpa, spiralizer yang ada di jualan super sekarang dan buku masakan sihat kegemaran kami.

Sila klik pautan laman web untuk diarahkan kepada tawaran dari syarikat yang dipaparkan, dan pastikan anda membaca butiran. Syarat dan sekatan boleh dikenakan. Sekiranya anda mempunyai soalan khusus tentang butiran, laman web atau inventori produk, sila periksa dengan peruncit yang membuat tawaran tersebut. Anda boleh mencari maklumat hubungan mereka di laman web.