Dapur mereka ke mulut anda: 10 restoran yang dihantar ke seluruh negara

Dunia makanan meletupkan kegembiraan ketika burger mengunyah dari rantai makanan cepat saji California yang terkenal, In-N-Out baru-baru ini tersedia untuk penghantaran, melalui syarikat Midtown Row, untuk $ 56 yang sejuk.

Ia membuat kita berfikir: Dengan cuti di sekitar sudut, siapa lagi yang menghantar barang-barang mereka melalui mel? Kami mendapati 10 restoran dan roti yang hanya berbuat demikian, dan beberapa makanan pesanan pesanan berkualiti mungkin mengejutkan anda.

Chili Original Ben: Dibuat dengan seperempat pon daging babi dan sosis daging lembu, hidangan klasik Washington D.C. klasik masakan chili ini mempunyai kelab peminat termasuk Presiden Barack Obama dan Bill Cosby – sebenarnya, versi paling klasik mereka dinamakan selepas Cosby. Cabai Ben boleh dihantar ke mana-mana 50 negeri melalui FedEx.

ChocoBolo: Dahulu dikenali sebagai Kue Coklat Terbaik di Dunia, kafe kedai roti ini menjadikan kue coklat terbaik di negara ini. Dan kini, bersama dengan pastri dan pencuci mulut Portugis yang lain, mereka menghantar barangan mereka ke seluruh negara dari New York. “Kami mempunyai banyak tuntutan dari seluruh negara,” kata pasangan Adriano Calle Lucas. Mereka juga telah menghantar kek mereka ke Hawaii.

Jack Stack Barbecue Fiorella: Selama 50 tahun, rumah daging ini telah menghisap barbeku yang menakjubkan di Kansas City. Walaupun mereka mempunyai empat lokasi di mana anda boleh makan, anda tidak perlu bepergian ke Missouri untuk mendapatkan beberapa produk baik mereka – termasuk papak rusuk daging babi, daging lembu tenderloin, hujung terbakar dan juga sos mereka yang terkenal dan menggosok.

Charles Vergos Rendezvous: Juga dalam perniagaan daging, restoran 60 tahun ditambah Charles Vergos mungkin menjadi salah satu tempat barbeku yang paling terkenal di negara ini. Bayangkan mengejutkan kami untuk mengetahui bahawa mereka menghantar rusuk gaya Memphis mereka semalaman, selepas mereka menghabiskan banyak masa dalam perokok dan mendapat puncak dengan perasa “Dunia Terkenal” mereka. Mereka juga menawarkan slawi sawi, kacang panggang dan sos untuk pesanan mel.

Blackberry Farmstead will their selection of artisanal cheeses, pickles and meats.
Blackberry Farmstead akan pilihan mereka keju artisanal, jeruk dan daging.Blackberry Farmstead / Today

Blackberry Farm: Farm-to-table mengambil makna baru di resort mewah yang popular ini di Walland, Tenn. Daripada hanya membuat pilihan mereka keju artisanal, memelihara, acar dan charcuterie yang terdapat di restoran Great Smoky Mountains yang indah, The Barn, mereka kini menghantar semua barangan ini melalui FedEx langsung ke meja anda. 

Olive Grove: Dari luar, restoran berusia 17 tahun ini tidak kelihatan seperti banyak, tetapi mereka telah mendapat banyak pers yang menggembirakan untuk kek kepiting mereka. Dengan mengambil jabbab benjolan krim dan menggabungkannya dengan serbuk roti buatan sendiri, telur, mayonis dan perasa yang sangat tersembunyi, Olive Grove telah mengaitkan pengunjung di seluruh negara – dan sekarang anda boleh memakannya di mana-mana di negara ini. 

Kucing Mary Mountain: Kebanyakan orang tidak menyedari betapa sukarnya untuk membakar di dataran tinggi, tetapi di kuki sayang di Breckenridge, Colo., Mereka telah menyempurnakannya. Jika anda tersandung pada kecil di bandar ski ini, anda mungkin tidak menyedari sejauh mana kuki seperempat pound pergi – secara harfiah. Dari kacang karamel coklat untuk snickerdoodles dan kismis oat, mereka akan dihantar segar dari gunung kepada anda.

Portillo: Rangkaian restoran Chicago ini bermula dengan pendirian anjing panas di pusat bandar yang dinamakan “The Dog House” pada tahun 1963 dan kini telah berkembang dengan banyak restoran di seluruh Midwest. Tetapi tunggu, ada lagi: Mereka juga menghantar anjing panas Portillo, tulang rusuk barbeku dan daging lembu Itali mereka yang popular dengan kuah ke rumah anda, selagi berada di Amerika Syarikat. 

Hubig’s Pies: New Orleans transplants kini boleh berehat dengan mudah mengetahui uber-popular pie menyampaikan epal, lemon, ubi keledek, ceri, pic, kelapa dan pai cokelat ke pintu anda, di mana pun anda tinggal. Mereka menghantar pai buatan tangan dengan kes itu, dan melainkan jika anda menyatakan apa yang anda mahu, mereka menghantar pelbagai jenis. 

Pizzaria Lou Malnati: Lou Malnati menghidangkan pai hidangan klasik yang bergaya klasik mereka bukan sahaja kepada orang-orang yang bahagia yang cukup bertuah untuk tinggal di dekat mereka, tetapi kepada sesiapa sahaja di negeri-negeri yang boleh membuat pesanan. Melalui teka-teki pada “Pizza Wars” dan “Campakkanlah dengan Bobby Flay,” bukan sahaja anda mendapat pai lazat di pintu anda, tetapi sedikit keping kemasyhuran.

Adakah restoran yang anda inginkan akan menghantar makanan kepada anda?