Dapatkan makanan ringan anda: Makanan ringan besar yang boleh anda beli secara dalam talian

Kembali ke musim sekolah penuh dengan ayunan. Sekarang, anda mempunyai kotak dan bekalan makan tengah hari, tetapi adakah anda bersedia untuk memelihara minda muda yang diberikan melalui semua rehat belajar, amalan sukan, restitusi dan lain-lain selepas aktiviti sekolah?

Kadang-kadang keropok lama biasa tidak memotongnya.

Berikut adalah beberapa makanan ringan kegemaran kami, dari klasik ke yang menarik. Ada sesuatu untuk hampir setiap kanak-kanak di sini – walaupun pemetik paling memetik. Sebagai bonus, anda akan suka menyerang laci snek untuk beberapa malam larut malam anda sendiri.

Untuk peminat popcorn anda

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Variety Popcorn Smartfood, $ 6, Amazon

amazon

Popcorn agak sihat dengan sendiri tetapi kebanyakan kita suka dengan banyak mentega dan garam. Tetapi jangan risau jika anak kecil anda suka mengunyah buncit. Pek pelbagai Smartfood termasuk tiga citarasa yang berbeza – Cheddar Putih, Kettle Corn and Butter – di dalam beg individu yang sedia untuk kotak makan tengah hari atau mana-mana aktiviti yang sedang berjalan.

Untuk yang berubah-ubah

Makanan Snek Kesihatan, $ 40, Amazon

Amazon

Anda tahu anak ini jika anda mempunyai satu. Anda tahu, kanak-kanak yang suka keju Switzerland satu minggu, hanya menyentuh kepingan Amerika seterusnya … hanya untuk mengatakan mereka “membenci” semua keju beberapa hari kemudian. Pelbagai snek ini mempunyai sesuatu yang sedikit untuk semua orang, malah mereka yang mempunyai selera yang berubah-ubah. Terdapat cip veggie dari Terra, bar granola KIND, popcorn, cip pita dan banyak lagi.

Cuba sesuatu yang baru

Pelbagai Candy Jepun, $ 28, Amazon

Amazon

Setiap kanak-kanak suka sesuatu yang manis, dan ketika kami tidak mengesyorkan snek manis setiap hari, mengapa tidak memperkenalkan anak anda kepada sesuatu yang menyenangkan dan baru pada majlis-majlis khas. Kotak pelbagai gula-gula Jepun ini mempunyai rasa, tekstur dan visual untuk menggembirakan anak muda.

Untuk pencinta mentega kacang

Wild Garden Hummus, $ 15, Amazon

Amazon

Tidak, ini tidak menyukai apa-apa seperti mentega kacang. Kami tidak cuba menjual anda pada itu. Tetapi hummus rak-stabil diterima secara universal di sekolah-sekolah kacang tanah dan kacang-kacangan. Ia tidak perlu dilindungi dan ia berfungsi sebagai nyamuk atau penyebaran sandwic. Plus, ia menawarkan sejumlah besar protein dan lemak yang sihat.

Bagi mereka yang memakai ranch berpakaian pada segala-galanya

Siap Snax Veggies, Keju dan Peternakan, $ 3, Amazon

Amazon

Banyak, ramai orang suka berpakaian ranch. Sesuatu tentang kebaikan yang berkrim dan tajam ini selalu menjadi tempat, sama ada anda suka pada pizza, sayap ayam, salad … atau hanya dengan sendirinya. Sekiranya anda ingin memastikan anak-anak anda sedang memakan sayur-sayuran di sekolah, menghantarnya ke kafeteria dengan tongkat pra-dipotong ini yang bersedia untuk mencelupkan dalam ranch berpakaian mungkin menjadi pertaruhan paling selamat.

Untuk gourmands tunas anda

Hillshire Snacking, $ 3, Amazon

Amazon

Hari-hari ini, terdapat banyak anak yang suka makan makanan yang bukan sahaja memakan segala-galanya tetapi terbuka untuk mencuba sesuatu yang baru. Anak-anak itu – dan ibu bapa mereka yang bertuah – tidak boleh menghindar dari rasa yang lebih kuat. Pek snek ini benar-benar bertindak sebagai makan tengah hari yang kecil tetapi lengkap atau sihat selepas snek sekolah. Ia mempunyai zaitun yang berkilat, keropok mentega, kepingan ayam bakar (beberapa pek datang dengan daging sembuh) dan kiub keju krim.

Untuk membungkus lemak yang sihat

Keseluruhan Guacamole, $ 4, Amazon

Amazon

Alpukat ada di mana-mana hari ini tetapi, mari kita hadapi, ia bukanlah makanan yang paling mudah dibawa. Sebab itu pek guacamole individu ini hebat. Mereka secara individu dan boleh dihidangkan dengan sampingan cip, tongkat lobak atau menemani mana-mana kotak makan tengahari taco atau salad. Ia mempunyai banyak lemak yang sihat tetapi anda, atau anak anda, tidak akan keterlaluan kerana setiap cawan datang dalam pek berkhidmat 100 kalori.