Cinta McDonald’s? Berikut adalah cara anda boleh mencetak hampir mana-mana burger atau McChicken untuk $ 1

Dapatkan telefon pintar anda, orang-orang penyayang makanan segera. McDonald’s melancarkan satu kesepakatan (alasannya, Burger King).

Antara sekarang dan September 30, McDonald’s menawarkan kupon sandwic $ 1 melalui aplikasinya … sekali sehari, setiap hari. Dan mereka bukan hanya bercakap perkara Menu Dolar – yang, bagi mereka yang mengikuti perjanjian Mickey D’s, hanya baru muncul semula.

Kupon itu tidak termasuk Pounder Double Quarter, yang kini dibuat dengan patties daging segar dan beku, dan sandwic Signature Crafted. Tetapi ia termasuk hampir semua roti popular dan daging combo pada menu, dari Big Macs hingga McChickens dan juga roti sandwich sepanjang hari.

Ia kelihatan seperti mereka mendengar tangisan anda, tweeter sayang.

Untuk mendapatkan sammies dolar, pelanggan hanya perlu mengimbas kupon di sebuah restoran atau mereka boleh menggunakannya semasa membayar melalui pesanan mudah alih di lokasi McDonald’s yang mengambil bahagian. Tidak ada batasan untuk berapa banyak kupon yang anda boleh gunakan dalam tempoh dua setengah bulan yang akan datang, tetapi pelanggan tidak boleh melebihi batas harian mereka-sandwich.

McDonald’s flip lebih daripada burger untuk Hari Wanita Antarabangsa

Mac.08.201800:35

Walaupun pakar pemakanan tidak mengesyorkan makan setiap hari McDonald’s, ia membuat pilihan makan tengah hari yang murah pilihan pilihan. Bagi mereka yang berhati-hati terhadap godaan, aplikasinya mempunyai beberapa kupon mudah alih lain untuk pilihan kurang berkalori (atau boleh dikongsi) seperti $ 1 untuk sebarang saiz kopi, $ 3 dari pembelian $ 10 atau kentang goreng Perancis percuma, semuanya berakhir lewat tahun ini.