Cinta Dunkin ‘Donuts? Sekarang anda boleh memenangi donat percuma setahun

Hari St Patrick hanya sekitar sudut tetapi anda benar-benar berasa bertuah?

Jika anda suka donat, lebih baik anda berharap demikian.

Untuk meraikan pembebasan Mint Brownie Donut yang baru, Dunkin ‘Donuts memberikan donat percuma setahun kepada 12 peminat bertuah.

Pertandingan ini agak mudah. Untuk menyertai, donat dan rantaian kopi meminta orang untuk “berkongsi bagaimana mereka merayakan Hari St Patrick dengan Dunkin ‘Donuts” dengan hashtags #DDLuckyDozen dan #Sweepstakes untuk peluang menang. Ikut rantai di Twitter, siarkan gambar diri anda dalam mod pra-sambutan untuk Hari St Patrick dan masukkan hashtags tersebut. Peraduan ini juga dibuka di Instagram.

Seorang peminat yang sangat bernasib baik akan memenangi perjalanan ke ibu pejabat Dunkin di Boston, di mana mereka akan dapat membuat donat tandatangan mereka sendiri (kemungkinan tidak berkesudahan!) Dengan chef jenama di dapur uji rasmi rantai.

Ia adalah perjalanan anggaran rantai bernilai $ 1,500. Pertandingan kini dibuka tetapi ia ditutup pada Hari St Patrick.

Pergi untuk emas di St Patrick’s Day dengan ini Pot o ‘Gold keg

Mac.07.201801:32

12 peminat donat yang datang ke tempat kedua akan memenangi kad hadiah bernilai $ 286, yang rantaian tersebut berfungsi untuk kira-kira lima donat setiap minggu selama satu tahun.

Penciptaan kue coklat baru Dunkin, sebahagian daripada perkongsian pertama dengan Pengakap Girl di Amerika Syarikat, pada dasarnya adalah kuki Thin Mint berubah menjadi donat dan mempunyai donat yis dipenuhi coklat mentega coklat mentega coklat, yang dihiasi dengan hijau mencairkan ais dan ditaburkan dengan brownies crumbles. Rantaian ini juga mempunyai minuman edisi terhad dengan tiga perasa kopi: Kucing Nipis, Kelapa Karamel (riff pada Samoas) dan kue mentega kacang klasik.