Cinta Doritos? Inilah peluang anda untuk memenangi cip Dorito terbesar yang pernah dibuat

Tidak boleh mendapatkan Doritos yang mencukupi?

Mungkin cip bersaiz gergasi ini akan melakukan silap mata! Doritos memberikan peminat debu nacho peluang untuk mengunyah Dorito dari proporsi “Jurassic” – dan ia 18 kali saiz cip biasa.

Doritos Jurassic chip contest
Doritos

Sebagai sebahagian daripada promosi yang berkaitan dengan pelepasan filem “Jurassic World: Fallen Kingdom” dari Universal Pictures, yang dimiliki oleh syarikat induk NBC News, NBCUniversal, jenama cip telah mencipta apa yang dikatakannya adalah Dorito terbesar yang pernah ada .. dan mereka memberi peminat peluang untuk menang.

Bintang ‘Jurassic’ Chris Pratt dan Bryce Dallas Howard melawat TODAY

Jun.14.201805:56

Jadi, bagaimanakah makanan snek yang besar ini berlaku?

Dalam video yang agak licik dari Doritos, syarikat itu menerangkan bahawa Dr Henry Wu, watak dalam filem itu, telah menggabungkan dinosaur dan Doritos DNA (kami rasa cip boleh mempunyai DNA, mengapa tidak ?!), mencipta versi keju nacho raksasa cip biasa.

Doritos, yang baru saja memperkenalkan beberapa perisa baru, memberikan beberapa cip raksasa, yang akan menetas dari telur dinosaurus dan dihantar ke dalam peti yang merupakan replika dari filem.

Syarikat itu akan memberikan 10 jumlah cip Jurassic, sekali sehari antara 22 Jun dan 2 Julai. Untuk memasukkan, peminat harus tweet @Doritos menggunakan hashtags #JurassicDoritos dan #Entry. Terdapat had satu entri setiap orang dan pemenang akan dipilih secara rawak.

Doritos Jurassic chip contest
Doritos

Tetapi jika anda bersedia untuk shell (shell … dapatkan wang tunai untuk segitiga gergasi yang besar, ada peluang untuk membuat tawaran pada cip jurassic di eBay pada 21 Jun. Tawaran yang menang akan menyokong Palang Merah Amerika untuk membantu mereka yang terjejas oleh gunung berapi di Hawaii di mana banyak filem itu difilemkan. Tawaran tinggi semasa ialah $ 631.

Syarikat ini juga menganjurkan pertandingan di Doritos.com yang membolehkan pengguna memasukkan kod dari tas Doritos dan memainkan permainan digital untuk menyelamatkan dinosaur. Lima pemenang yang dipilih secara rawak pada 2 Julai akan menjaringkan perjalanan ke Costa Rica, sementara beratus-ratus orang lain akan memenangi Doritos, tiket “Jurassic World” atau tiket wayang.

Sesetengah orang sudah menang:

Sedangkan yang lain hanya cukup dipam mengenai peluang untuk merebut Dorito gergasi:

Doritos telah mengeluarkan beg edisi terhad Jurassic World, yang boleh didapati di Amazon atau di kedai.

Ini jauh dari bermain kreatif pertama dari Doritos, yang terkenal dengan iklan Super Bowl yang pandai, termasuk pertempuran lip-sync 2018 antara Morgan Freeman dan Peter Dinklage.

Doritos dan Mountain Dew Super Bowl ads: Paparan pertama

30.30.201801:15

Satu-satunya masalah dengan Dorito gergasi … sekiranya pemenang sebenarnya memakannya?!