Chick-fil-A ujian 2 item menu ayam pedas ketika pertempuran ayam makanan cepat-cepat memanaskan

Hanya beberapa minggu yang lalu, ramai di antara kita menangis di bilik kami tentang kehilangan sandwic salad ayam di Chick-fil-A. Pada masa itu, kami berharap ini bermakna beberapa bilik sedang dibuat untuk lebih hebat untuk datang.

Ternyata, kami betul!

Minggu ini, Chick-fil-A mengumumkan dua item menu pedas baru: Spicy Chick-n-Strips dan Grilled Sandwich Chicken Delicious Pedas.

Courtesy Chick-fil-A

“Kami telah mendengar dari pelanggan kami berapa banyak mereka menyukai persembahan menu pedas kami sekarang, jadi kami sangat teruja untuk memberi mereka lebih banyak pilihan rasa pedas untuk dinikmati,” kata pengurus pembangunan menu, Kanika Patrick, Chick-fil-A. dalam siaran akhbar.

The Spicy Chick-n-Strips didasarkan pada resipi yang sama seperti Chick-n-Strips asal rantai, kecuali ini akan “dibalut dengan campuran pedas lada.”

Sandwich Delicious Spicy Chicken Deluxe yang baru diasinkan dalam “perasa pedas” dan ada juga sos Cilantro Lime yang baru yang dibongkarkan di atas sandwic. Atau, seperti mana-mana saos yang tidak banyak rantaian, ia boleh digunakan untuk mencelupkan dan menggelongsor jalur.

Courtesy Chick-fil-A

Malangnya, peminat Chick-fil-A tidak akan dapat mendapatkan item menu baru yang dibumbui ini di semua lokasi. The Spicy Chick-n-Strips hanya terdapat di Central Texas, Texas Selatan dan Philadelphia, manakala Grilled Spicy Deluxe Chicken Sandwich boleh didapati di St Louis, Orlando, Florida dan Knoxville, Tennessee.

Walau bagaimanapun, jika keadaan berjalan lancar, kami mungkin melihat kedua-dua item menu di lebih banyak tempat tidak lama lagi.

“Kami berharap tetamu kami di bandar ujian akan mencuba New Chick-n-Strips Spicy dan Grilled Sandwich Ayam Deluxe Pedas dan beritahu kami apa yang mereka fikir,” kata Patrick sambil menambah bahawa “maklum balas mereka akan membantu kami menentukan sama ada kami akan melancarkan pembekal baru di seluruh negara pada masa akan datang. “

Walaupun mainan Chick-fil-A dengan memamerkan menunya, gergasi makanan segera yang lain sedang bermain panas.

Burger King baru sahaja melancarkan nuggets pedas mereka sendiri di seluruh negara dan perkara-perkara sudah tentu berapi-api ke atas sos cawan Szechuan yang dibarisi edisi terhad McDonald yang dipasangkan dengan tender ayam barunya.