Chick-fil-A, Chipotle dan lebih banyak makan makanan percuma pada Hari Penghargaan Guru

Secara tradisinya, pelajar telah menunjukkan penghargaan mereka kepada guru dengan membawa mereka sebuah epal. Tetapi yang benar-benar mahukan epal apabila anda boleh menikmati burrito percuma?

Selasa, 8 Mei adalah Hari Penghargaan Guru dan untuk mengatakan “terima kasih” kepada para pendidik di mana-mana, rantaian makanan memakan beberapa hidangan lazat.

Sama ada burrito, pizza atau sandwic yang digunakan oleh guru anda, tunjuk mereka ke arah yang betul untuk menjaringkan makan tengah hari atau makan malam yang sewajarnya. Sudah tentu, untuk menjadikan hari ini lebih manis, anda masih boleh menyiapkan hidangan penutup khas untuk guru kegemaran anda untuk dinikmati.

Chipotle

Chorizo in the house, watch your mouth.
Chorizo ​​di rumah, perhatikan mulut anda.@ ChipotleTweets / Twitter

Guru perlu bersaing untuk menjaringkan perjanjian ini. Chipotle menawarkan semua guru, ahli fakulti dan kakitangan sekolah BOGO (membeli satu mendapatkan satu) burritos, mangkuk burrito, salad dan taco dari 3 p.m. ke restoran penutup jam pada Hari Penghargaan Guru. Pastikan anda membawa ID fakulti anda.

Cici

Suka pizza? Hanya gunakan kupon ini, bersama-sama dengan anda ID guru, untuk menikmati satu hidangan bufet dewasa percuma, yang memaparkan semua-anda-boleh makan pizza, salad dan pencuci mulut.

Chick-fil-A

Pelayan Chick-fil-A biasanya dikenali untuk perkhidmatan pelanggan mereka tetapi pada 8 Mei, pilih lokasi Chick-fil-A menghormati guru-guru dari 10:30 pagi hingga 10 pagi. dengan sandwic ayam percuma. Pastikan anda menyemak dengan kedai tempatan anda sebelum menuju dan membawa ID fakulti yang sah untuk menikmati sandwic di rumah.

Kopi Bean & Daun Teh

Perjanjian ini sah sepanjang minggu dan mana-mana ahli kakitangan sekolah, termasuk guru atau fakulti lain, boleh mencetak minuman dengan ID yang sah. Nikmati apa-apa minuman kecil semasa menyertai.

Häagen-Dazs

Betul, kesepakatan ini bukan hanya untuk guru tetapi pelajar juga layak mendapat rawatan! 8 Mei adalah hari kerucut bebas rantai ais krim supaya sesiapa sahaja boleh berhenti untuk satu sudu di rumah.

Lion Makanan

Diskaun pada bahan makanan bukan hanya bagus untuk guru, mereka juga bagus untuk keluarga dan rakan-rakan mereka! Pada 8 Mei, guru dan pekerja sekolah lain akan menerima 5 peratus daripada keseluruhan pembelian mereka dengan ID sekolah yang sah dan Kad MVP Makanan Lion.

Amazon vs Instacart: Penghantaran runcit yang mana lebih baik?

Mac.26.201805:34

Potbelly Sandwich

Mana-mana guru yang mengambil sandwic atau salad dari 6 Mei hingga 12 Mei boleh menikmati minuman air pancut percuma atau cookie untuk dimakan dengan makanan mereka.

Costco

Ini bukan urusan makan, tetapi guru boleh menyimpan makanan, barang rumah dan lebih banyak sepanjang tahun dengan perjanjian ini. Bagi guru yang ingin mendapatkan semua ping mereka dilakukan di satu tempat, kedai besar akan menawarkan guru lebih daripada $ 60 dalam simpanan jika mereka mendaftar untuk keahlian baru pada 8 Mei.