Chex it out! 5 pesta Super Bowl bercampur anda perlu mencuba …

Semua orang suka resipi back-of-the-box pada pakej bijirin Chex. Tetapi terdapat begitu banyak resipi peringkat seterusnya yang patut diterokai – dari peningkatan mudah seperti menambah keju atau serbuk bawang putih, untuk ramuan yang hebat di atas yang merasakan seperti kek cawan. Berikut adalah lima manis, gurih – dan manis dan campuran parti yang gurih yang akan membuat keadaan makanan ringan anda pada Super Bowl Sunday suatu sentuhan.

Parmesan ranch snack mix
Hari ini

1. Campuran snek Parmesan: Campuran makanan ringan ini, dimuatkan dengan popcorn, kacang dan pretzels, mempunyai semuanya: Ia asin, cheesy, renyah – dan akan membawa anda semua lima minit untuk membuat.

Bawang putih Rosemary Bar Mix
Hari ini

2. Garam rosemary bar campuran: Campuran gurih ini penuh dengan kacang dan biji, dan mendapat rasa yang indah dari serbuk bawang putih dan rosemary cincang. 

Manis & Salty Marshmallow Popcorn
Hari ini

3. Popcorn marshmallow manis dan asin: Campuran snek ini adalah genius. Popcorn dan pretzels mendapatkan rawatan diraja dengan mempunyai campuran karamel cair dan marshmallow yang dituangkan di atasnya. Kemudian – untuk menambah sedikit rasa manis dan pop warna – M & M akan dilambung ke dalam campuran. Lekit, manis dan bersedia untuk hari permainan. 

Cupcake Puppy Chow
Hari ini

4. Cupcake puppy chow: Kek mungkin tidak benar-benar menjadi bahan permainan hari – semua yang menghiris dan berkhidmat! Walau bagaimanapun, apabila anda mengambil beberapa elemen utama kek (mentega, krim, taburan) dan menambahnya kepada campuran Chex anda, ia benar-benar dapat diterima dan digalakkan.

Gooey Coconut Almond Chex Mix
Nate Berrett / Hari ini

5. Gooey campuran kelapa-badam Chex: Ambillah Chex anda, beberapa Grahams Emas, beberapa kelapa dan kacang almond yang dicincang, dan tutup dengan kacau manis. Oh, ya.