Cheetos-topped pizza akan datang ke Chuck E. Cheese’s

Chuck E. Cheese mungkin sedang dalam proses mengubah restoran yang mesra kanak-kanak tetapi apabila ia datang kepada makanan, syarikat itu tidak kira untuk memukul hidangan ruji: pizza.

Sebenarnya, syarikat itu semakin kreatif apabila datang kepada pai baru. Pada bulan Oktober, rantai itu mengeluarkan pizza ombre dengan kepingan yang menyerupai jagung gula-gula. Musim gugur ini, mereka meneruskan trend cheesy dengan melepaskan sesuatu yang mereka panggil Cheetos Mac-Cheesy Pizza, melancarkan di kedai-kedai di seluruh negara pada 1 Nov.

Dan ia agak penglihatan untuk dilihat.

Kesopanan Chuck E. Cheese

Pizza edisi terhad baru ini adalah campuran saus keju yang dicampur dengan makaroni siku (aka makaroni dan keju), tersumbat di Colby dan keju mozzarella yang cair … semuanya dihiasi dengan lapisan Cheetos yang renyah.

“Kebanyakan orang tidak menyedari bahawa Cheetos telah ada selama hampir 70 tahun!” Gregory Casale, pengarah senior Chuck E. Cheese dalam inovasi masakan berkata dalam satu kenyataan.

“Gabungkan semuanya dan Cheetos Mac-Cheesy Pizza baru pasti menjadi kegemaran keluarga.”

Sekurang-kurangnya, pai itu mungkin memberikan pemakan yang serius kepada ujung jari Cheetos.

Jenama Cheetos pastinya mempunyai masa terlambat, dari membuka restoran pop-up ke Burger King’s Mac n ‘Cheetos dan juga burritos Cheetos musim panas yang lalu diuji di Taco Bell.

Tetapi tidak seperti hidangan yang terdapat di pop Cheetos yang pendek di New York City, Mac-Cheesy Pizza Chuck E. Cheese akan tersedia di restoran sehingga akhir tahun ini.