Cheers! Kelsey Grammer membuka kilang bir bernama selepas anak bongsu

Kelsey Grammer mungkin dikenali ramai di antara kita sebagai “Cheers” dan “Frasier” alum, tetapi pelakon yang berpandangan jauh ini akan dapat menambah brewmaster ke senarai kemahirannya.

Pelakon yang mencapai kemasyhuran untuk duduk di bangku bar di sitkom tahun 1980-an, mempunyai sejarah rumitnya sendiri dengan alkohol: Dia memasuki pemulihan pada tahun 1996 untuk penagihan dadah dan alkohol, tetapi pelakon mengakui dia kini minum lagi. “Saya tidak lagi pergi ke AA dan saya masih menikmati minuman,” katanya dalam temu bual dengan The Times UK pada 2016. “Orang perlu tahu bagaimana untuk bergerak dan meletakkan sesuatu di tempat lain. Minum bukanlah naib. “

Kelsey Grammer: ‘The Last Tycoon’ seperti berada di Hollywood tahun 1930-an

Jul.25.201703:44

Jelas pelakon itu bersedia untuk bergerak dan kilang bir baru, Faith American Ale, akan ditempatkan di Delaware County, berhampiran Pegunungan Catskill di Upstate New York. Pabrik bir, yang sedang dibina di atas tanah Grammer yang kini memiliki dan menghabiskan banyak masa kanak-kanak, sebenarnya dinamakan sempena anak bongsunya – Faith Evangeline Elisa.

“Ia sangat sukar kerana (harta itu) berada di kawasan tadahan, jadi anda perlu melakukan banyak perkara untuk rawatan air, pembuangan sisa … dan penting,” katanya kepada “Live with Kelly and Ryan” Selasa. “Jadi kita lakukan itu dan ia mengambil masa yang lebih lama, jadi kita sebenarnya memulakan bir terlebih dahulu, yang akan dikeluarkan dalam seketika.” (Ia dipanggil) Faith American Ale. “

“Ia adalah bir yang hebat, ia hebat,” katanya. “Kami melakukan percubaan pertama kami (minggu lepas).”

Media sosial sudah penuh dengan kegembiraan ketika melawat apa yang boleh jadi pengalaman sebenar “Cheers”:

Sudah tentu, Grammer bukanlah pelakon pertama generasi beliau untuk masuk ke dalam perniagaan minuman keras. Bill Murray memainkan bartender semasa pembukaan bar anaknya di Brooklyn, New York dan dijangka membuka restoran dan bar “Caddyshack” baru dan bar dengan saudara-saudaranya di pinggir bandar Chicago tidak lama lagi.