Cepat-masak seperti Martha Stewart dengan 3 resipi ayam sensasi ini

Martha Stewart menyertai pasukan Makanan TODAY untuk berkongsi 3 resipi periuk perlahan sensasi dari buku masakan barunya Martha Stewart’s Slow Cooker: 110 Resipi untuk Hidangan Flavorful, Foolproof (Termasuk Pencuci Mulut!), Tips dan Strategi Ujian Dapur-Plus.

Buat ayam perlahan periuk Martha Stewart 3 cara yang lazat

Ogos.30.201705:54

Dia menunjukkan kepada kita bagaimana untuk menjadikan ayam barat gaya dengan kacang, ayam yang dimuatkan bawang putih lembut dan bertukar ayam buffalo pedas agar mudah dimakan sandwic.

Dan jika anda berada di pasaran untuk salah satu transformer makanan sihir, periksa periuk perlahan kegemaran kami dan Crock Pots.

Slow-Cooker Spicy Buffalo Chicken Sandwiches
Dapatkan Resipi itu

Slow Cooker Spicy Buffalo Chicken Sandwich

Martha Stewart

Banyak resipi pemasak lambat dengan nama yang sama hanya memanggil sebotol sos barbeku yang dilemparkan dengan kepingan ayam. Resipi ini mengajar anda betapa mudahnya untuk membangunkan rasa barbeku yang lebih baik dan lebih segar dari awal, dengan hanya beberapa stok pantri.

Slow-Cooker Chicken with 20 Cloves of Garlic
Dapatkan Resipi itu

Ayam Panggang Perlahan dengan 20 Cengkeh Bawang Putih

Martha Stewart

Membangunkan resipi ini – riff pada bistro klasik Perancis – mengajar kita satu atau dua perkara tentang bagaimana perlahan, mantap, haba lembap periuk perlahan sangat menggiatkan perisa. Apabila kami mencuba resipi 40-cengkih tradisional, rasa bawang putih begitu kuat, kami memotong nombor dalam separuh (dan kami suka bawang putih!).

Slow-Cooker Tex-Mex Chicken and Beans
Dapatkan Resipi itu

Ayam dan Kacang Ayam Tex-Mex yang Lambat

Martha Stewart

Di sini, kacang digunakan untuk memasak rebusan barat daya sederhana untuk membantu sedikit ayam pergi jauh. Oleh kerana kita melangkau langkah mengklik daging pertama di atas dapur, kami memilih kepingan-kepingan tanpa kulit; kulit tidak mengambil apa-apa karamelisasi dalam periuk perlahan, dan tekstur yang dihasilkan dapat menjejaskan daya tarikan hidangan siap anda.

Sekiranya anda suka resep resipi perlahan ini, anda juga perlu mencuba ini:

Slow-Cooker Meat Sauce
Dapatkan Resipi itu

Sauce Meat-Cooker

Ryan Scott

Slow-Cooker White Chicken Chili
Dapatkan Resipi itu

Chow Chicken White Slow Cooker

Casey Barber