Cawan baru Starbucks untuk musim bunga ada di sini untuk mencerahkan hari anda

Kini, kebanyakan peminum Starbucks dikondisi untuk mengidamkan Latte Spice Labu sebagai keranda udara, dan kemudian menonton cawan percutian merah tidak lama lagi. Tetapi sehingga tahun ini, tidak ada apa-apa yang istimewa buat musim bunga.

Dalam yang pertama untuk gergasi kopi, Starbucks melancarkan cawan berwarna pastel yang sangat cantik untuk musim bunga. Tetapi ada tangkapan – mereka hanya akan disediakan untuk masa yang terhad.

Starbucks' spring cups
Cukup dalam pastel: Starbucks menggulung cawan istimewa untuk musim bunga.Starbucks

Kita harus mengatakan, cawan biru, kuning dan hijau cerah panas pasti comel – dan jika anda sudah merancang pukulan Instagram anda di kepala anda, pastikan untuk merebut satu ketika mereka keluar pada 16 Mac, di Amerika Syarikat dan kedai-kedai Kanada untuk – kita ulangi – beberapa hari sahaja.

BERKAITAN: minuman terbaru Starbucks di A.S. dan di seluruh dunia

“Dengan musim bunga di sekitar sudut, Starbucks mahu memperkenalkan sesuatu yang baru kepada para pelanggan kami untuk mencerahkan hari mereka,” kata seorang jurucakap kepada HARI INI..

Ia adalah satu tanda yang amat dialu-alukan di Seattle, di mana gergasi kopi itu beribu pejabat: Bandar ini menerima hujan yang mencatatkan rekod musim sejuk ini, dengan 8.79 inci bulan lepas sahaja.

Starbucks Spring Cups
Setiap saiz mendapat reka bentuk ceria sendiri.Starbucks

Beberapa cawan pastel mempunyai bulatan putih biasa, yang kelihatan seperti jemputan untuk doodle, sementara yang lain mempunyai ilustrasi yang dicetak dengan teliti dan dicetak.

Hoda menjadi ‘Oda’: salah ejaan kopi Starbucks

17.17.201701:42

“Selepas hari kelabu musim sejuk, tidak ada apa-apa yang menyerupai beberapa warna pertama yang menandakan kedatangan musim bunga,” kata syarikat itu dalam kenyataan.

Sesungguhnya. Sekarang, sukar untuk membayangkan pernah menjadi sakit musim panas, tetapi hanya berfikir bagaimana orang-orang yang teruja melihat PSL yang keluar pada akhir – terkejut – Ogos. Kami menantikan akhir musim sejuk lebih dari akhir musim panas, bukan? Jadi bagaimana cawan musim bunga ini akhirnya hanya berlaku sekarang?

Starbucks spring design
Bergembiralah! Spring sedang dalam perjalanan.Starbucks

Cawan bermusim menjadi satu perkara di Starbucks lebih daripada 20 tahun yang lalu sekarang, dan sejak itu, syarikat itu telah mengeluarkan musim luruh, cuti dan juga cawan musim panas (fikir mereka plastik yang jelas dengan cermin mata hitam pada mereka).

Starbucks fall cup
Tidak adil! Autumn cawan Starbucks telah wujud selama bertahun-tahun.Starbucks

Warna pastel yang baru juga menjadi trend: Jika anda merasa seperti anda kelihatan seperti ini baru-baru ini, terdapat dalam laporan musim bunga warna Pantone 2017, ramalan warna untuk industri reka bentuk.

Mereka mungkin hanya menjadi perkara yang membuat kami melepasi malapetaka musim sejuk ini.