Cara mengejutkan 1 untuk memancarkan alpukat dalam beberapa minit

Avocado adalah buah yang dicintai tetapi rumit.

Alpukat yang masak yang masak boleh merosakkan roti bakar avocado yang sangat baik (kecuali anda Chip Gaines, sudah tentu). Menunggu alpukat untuk masak apabila semua ramuan guacamole yang lain bersedia untuk digulung, boleh menjadi pengalaman yang teliti juga. Dan apa yang berlaku apabila anda mempunyai cincin dan anda sudah bersedia untuk mencadangkan tetapi kotak alpukat anda belum siap!?

Bagaimana untuk memastikan hijau alpukat

02.02.201700:28

Nasib baik, alpukat dalam semua cahaya hijau, kemuliaan berisi mereka boleh menjadi hanya beberapa menit berkat lima “Bs” alpukat yang sempurna.

1. Beli masak.

Apabila permasalahan berlakunya kejayaan alpukat, perkara terbaik untuk dilakukan adalah membelinya dan bersedia. A tumpukan gergasi hijau kepada mentol coklat di pasaran boleh menjadi sangat menggalakkan. Tidak perlu risau, mudah untuk mencari jenis yang tepat. Mula-mula, periksa warna (kebanyakan jenis alpukat adalah yang paling gelap, paling gelap, hitam). Kemudian, tahan alpukat di telapak tangan anda dan peras perlahan-lahan untuk memeriksa sama ada ia lembut tetapi sedikit tegas (buang semula bola bubur tersebut). Akhirnya, tarik pokoknya untuk memastikan ia hijau, tidak coklat di bawahnya.

2. Beg coklat mereka.

Apabila alpukat terlalu banyak batu malar hijau untuk masak secara semula jadi di kaunter dalam masa tiga atau empat hari, letakkan di dalam bekas bernafas seperti beg kertas coklat. Alpukat akan mandi dalam gas etilena semula jadi, bahan kimia yang menyebabkannya masak.

3. Tingkatkan masa masak … dengan pisang.

Tebak apa lagi yang mempunyai gas etilena? Apel, kiwi dan pisang! PureWow menasihati peminat avo untuk menggandakan buah-buahan dalam beg kertas coklat untuk mempercepatkan proses tiga hingga empat hari.

Bagaimana untuk memastikan hijau guacamole

02.02.201700:39

4. Bakar mereka.

Justin Chapple, dapur ujian pro di sebalik Tips Makanan & Anggur Mad Genius, menunjukkan HARI INI Makanan cara terbaik untuk memakan alpukat dalam beberapa minit … di dalam ketuhar! Ini berfungsi untuk alpukat yang gelap tetapi tegas. Untuk alpukat yang tidak matang yang hijau, biarkan mereka nongkrong di dalam beg kertas selama beberapa hari dahulu. Inilah caranya: Bungkus alpukat dengan ketat dalam foil. Bakar pada 200 F selama 10-15 minit, sehingga lembut sedikit tetapi tidak menghangatkan.

Al's Garlic Avocado Toast
Dapatkan Resipi itu

Al’s Toast Avocado Toast

Al Roker

5. Brrr! Alpukat sejuk adalah alpukat bahagia.

Apabila alpukat matang, tetapi parti itu tidak sampai esok, ikut nasihat yang bijak dari The California Avocado Commission. Jangan biarkan orang-orang yang sempurna, berkrim ‘cados pergi buruk di bawah sinar matahari. Sebaliknya, pop mereka di dalam peti sejuk supaya mereka mengekalkan keadaan lazat mereka lebih lama lagi.

Cara yang Lebih Baik untuk Memotong Alpukat

Julai.17.201701:32