Cara memotong semangka dan lain-lain hacks musim panas yang mudah

Musim panas adalah musim permaidani makanan utama – dari cuba untuk menjaga sesuatu yang sejuk, memerlukan barang-barang untuk dicairkan dengan cepat dan semua hasil bermusim yang mendapat manfaat daripada teknik pemotongan pintar – ada kiat dan kiat yang tidak berkesudahan untuk membantu menjadikan hidup anda lebih mudah!

Hacks makanan musim panas: Cuba cara jenius ini untuk kubus tembikai

Jul.07.201604:03

Saya membuat video untuk saluran YouTube QKatie saya yang bertujuan untuk membuat makanan lebih mudah didekati dan menyeronokkan untuk semua orang. Dengan cara itu, hacks makanan adalah topik yang sempurna. Saya harap ini dapat membantu anda menikmati musim panas yang lazat yang lebih baik.

Kaedah grid boleh membantu anda memotong apa-apa.

Tembikai

Potong semangka itu separuh. Potong garisan sisi, tetapi jangan memotongnya sepanjang jalan. Kemudian potong bulatan di sekitar kulit dan potong di dalam daging. Kemudian putar semangka dan buang keluar kiub.

Apa cara terbaik untuk memotong semangka?

Ogos.03.201501:35

Peach

Potong grid, kemudian potong dari lubang.

Ais krim

Jalankan pisau tajam di bawah air panas. Potong grid, kira-kira satu inci tebal, ke dalam ais krim. Sangkar dan nikmati!

Cara terbaik untuk mengawal ais krim beku

Ogos.14.201501:02

Bawa ia tanpa perjuangan!

Kulit Peach

Rebus pic selama 30 saat. Kemudian terkejut dengan mandi ais. Kemudian cubaskan kulitnya.

Cara mengupas dan melepaskan peach dengan mudah

Ogos.31.201501:21

Kernal jagung

Letakkan telinga jagung di bahagian tengah kuali bundt. Menggunakan pisau, potong kernel supaya mereka jatuh terus ke dalam kuali. Dengan cara ini, biji-bijian semua tinggal satu tempat dan anda menghalang mereka daripada terkena di mana-mana.

Pastikan minuman anda sejuk.

Chilling botol minuman lebih cepat

Hancurkan minuman botol dengan lebih cepat dengan membalutnya dengan tuala kertas basah yang sejuk, kemudian letakkan di dalam peti sejuk. Ia akan menjadi sejuk dalam masa 15 minit.

Menyusun minuman berus botol

Pastikan minuman botol anda sejuk di dalam peti sejuk tanpa mengambil ruang yang terlalu banyak dengan menggunakan klip pengikat agar ia tetap di tempat supaya anda boleh menyusunnya.

Loading...