Cap’n Crunch menjawab ‘suara gemuruh’ tentang menjadi kapten sebenar

Selepas dituduh sebagai komander semata, Cap’n Crunch akhirnya menegaskan “suara gemuruh” dan “tuduhan yang tidak masuk akal” mengenai pangkatnya.

Berkaitan: Katakanlah ia tidak begitu! Cap’N Crunch bukan seorang kapten?

Jurucakap bijirin kartun telah mempertahankan dirinya sejak seorang pencinta bijirin yang bijak mendakwa bahawa dia bukan kapten sama sekali, tetapi seorang komandan. Kapten tentera laut memakai empat jalur pada pakaian seragam mereka, bukan tiga yang sukan Cap’n Crunch, yang bersamaan dengan pangkat komander. Tahun ini menandakan ulang tahun ke 50 sereal Cap’n Crunch, namun ini adalah kali pertama terdapat persoalan tentang pitchman’s iconic rank.

Dalam edisi mingguan kartun “The Cap’n Crunch Show” di YouTube pada lewat malam Selasa, beliau mengadakan “sidang akhbar” untuk membersihkan semuanya. Penerangan di bawah video itu berbunyi, “The Cap’n berdiri tegak di atas suara gemuruh mengenai pangkatnya.”

“Saya berdiri di hadapan anda hari ini untuk menjawab tuduhan-tuduhan yang tidak masuk akal yang ditimbulkan oleh saya oleh pesaing-pesaing tuan rumah Swift-boating-show tertentu yang saya, Cap’n Crunch, bukan caprik sebenar! ” Katanya dalam video itu.

The Cap’n, yang nama penuhnya Horatio Magellan Crunch, kemudiannya menunjukkan beberapa perbezaan lain dalam penampilannya yang mungkin membuatkan orang ingin meringankan diri sebagai pemukul untuk bilangan jalurnya pada seragamnya.

“Anda mungkin telah melihat beberapa perkara lain mengenai saya, ” katanya. “Saya mempunyai empat jari. Pasangan saya yang pertama adalah anjing. Kening saya dilekatkan pada topi saya, demi kesenangan! “Dia mendapat satu mata.

Quaker, pembuat bijirin, telah berdiri dengan cap’n.

“Kami tidak merasakan [jalur keempat] perlu – Cap’n adalah selepas semua Cap’n, kerana dia adalah SS Guppy,” jurucakap memberitahu TODAY.com awal bulan ini. “Dan itu adalah masalah, bukan pakaian, yang menjadikan lelaki itu! “