Candy gula-gula dan coklat untuk kegembiraan Hari Valentine anda

Sekiranya anda mempunyai gigi yang manis, tetapi anda cuba mengelakkan terlalu banyak gula, ada berita baik sebelum Hari Valentine. Walaupun gula-gula boleh dimasukkan sebagai rawat khas sebagai sebahagian daripada diet yang sihat, ramai yang merasa ia bersalah bersalah, walaupun dalam porsi sederhana.

Tetapi ia tidak perlu. Hari ini, terdapat banyak pilihan gula-gula yang lazat di luar sana, dengan kualiti yang banyak pengguna sedar kesihatan adalah keinginan: mereka mempunyai kurang gula, tidak ada warna buatan atau aditif, tiada ramuan yang diubahsuai secara genetik; mereka dibuat dengan perdagangan yang adil dan bahan-bahan yang berkekalan, dan banyak yang sesuai untuk orang yang mengikuti diet kosher atau vegan.

Puaskan gigi manis anda dengan alternatif yang sihat ini

06.06.201803:17

Berikut adalah melihat lebih dekat beberapa gula-gula yang lebih baik untuk anda di pasaran, banyak yang boleh didapati di pasaraya tempatan atau Whole Foods. Dan, mungkin terbaik dari semua, banyak produk ini mempunyai kawalan bahagian terbina dalam dengan pilihan penyajian tunggal, sehingga Anda dapat merasa puas memakan porsi yang baik.

Untuk lebih banyak idea Hari Valentine, lihat panduan hadiah 37 item TODAY!

Dr. Fernstrom meneliti dan memilih produk ini tetapi dia tidak mempunyai gabungan dengan mana-mana jenama.

Coklat Unreal, $ 35 untuk kes enam beg, Amazon

Amazon

Bagi mentega kacang dan pencinta coklat di luar sana, Unreal menjadikan coklat gelap atau coklat gelap coklat cawan kacang hitam, dan cawan mentega coklat gelap. Setiap cawan yang dibungkus secara individu hanyalah 70 kalori. Terdapat juga permata quinoa coklat yang gelap, atau permata kacang coklat gelap, dan segelintir akan menetapkan anda kembali kira-kira 150 kalori. Jika anda suka M & M, anda akan menikmati ini tetapi perhatikan bahawa mereka tidak manis dan warna-warna tidak semangat. Berbanding dengan banyak jenama lain di pasaran, produk ini lebih rendah dalam gula, dan mereka bebas daripada telur dan tenusu, jadi mereka hebat untuk vegan.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Cawan Mini Butter Chocolate Mini Justin, $ 7, Amazon

Amazon

Cari versi mini cawan mentega kacang popular ini (yang terdapat dalam jenis coklat gelap dan susu) untuk mengawal saiz hidangan anda. Walaupun saiz hidangan disenaraikan sebagai tiga cawan, anda boleh memilih lebih sedikit, dengan satu cawan mini yang mengandungi 70 kalori. Justin juga membuat pek snek yang datang dengan mentega hazelnut coklat dan pretzels, untuk 180 kalori satu pek. Dengan 4 gram protein, dan lebih sedikit daripada satu sendok teh gula, mereka adalah merawat yang lazat bagi mereka yang mencari coklat, krim, dan makan dalam satu makanan ringan.

Semua produk Justin adalah organik yang diiktiraf USDA (jadi mereka bukan GMO). Varieti coklat gelap adalah halal dan vegan juga, tetapi coklat susu mengandungi, baik, susu.

Manhattan Chocolate Leather Chocolate, $ 19 untuk 36, Amazon

Amazon

Jika anda sedang mencari merawat, seperti taffy, bar ini, yang hanya 50 hingga 60 kalori, adalah pilihan yang baik. Dengan hanya 4 gram gula per bar, mereka tidak mengandungi ramuan buatan. Terdapat dalam susu atau kulit coklat gelap, ini mengambil masa yang lebih lama untuk dimakan kerana kelembutan yang semakin meningkat supaya anda dapat menikmati masa memasak manis anda.

Little Ducks Organics Tiny Gummies, $ 19 untuk enam pek, Amazon

Amazon

Ini USDA yang disahkan organik merawat ria datang dalam dua perisa: oren / lobak / goji dan delima / blueberry / acai. Setiap jam beg di dalam 70 kalori. Mereka dibuat dengan 100 peratus purees buah, tanpa tambahan gula atau pengisi gelatin, dan kedua-dua rasa adalah vegan dan halal. Profil rasa unik buah-buahan seperti goji dan acai memberikan pop kecantikan yang unik baik orang dewasa dan anak-anak akan benar-benar menikmati.

YumEarth Organic Pops and Candy Hard, $ 5, Amazon

Amazon

Dibuat tanpa warna atau rasa buatan, lollypops organik ini mengandungi hanya 60 kalori untuk tiga pop – dan tentu saja, anda hanya boleh mempunyai satu kalori untuk 20 kalori. Pilih dari rasa yang menyenangkan termasuk semangka, pomegranate pucker, strawberry smash, dan mangga tango. Permaidani keras, terutamanya rasa peppermint liar, memberikan peminat gula-gula yang menyegarkan rasa yang menyegarkan, dan hanya mempunyai 12 kalori setiap gula-gula dan 2 gram gula. Produk YumEarth ini tidak mengandungi sirap jagung fruktosa tinggi, sama ada.

The Ginger People Gin-Gins Original Chewy Candy, $ 7 untuk dua pek, Amazon

Amazon

Sekiranya anda menyukai halia candied, kombinasi rasa manis dan pedas ini akan menjadi ramuan manis kegemaran anda yang baru. Dengan hanya 15 hingga 20 kalori bagi setiap individu yang dibungkus mengunyah, ini pastinya mempunyai lebih banyak profil rasa dewasa kerana rempah itu sangat hadir. Prince of Peace juga membuat chews semula jadi. Dan kerana memakan halia boleh membantu masalah pencernaan, ini mengunyah kadang-kadang disyorkan untuk membantu menenangkan perut yang kesal.

Ingat, apabila datang ke mana-mana gula-gula, selalu penting untuk membaca label pakej untuk memantau kawalan bahagian dan memeriksa semula bahan-bahan. Sebagai contoh, istilah seperti “organik” tidak semestinya bermakna produk lebih rendah dalam gula atau mengandungi kalori yang lebih sedikit, tetapi ia bermakna bahawa tiada bahan yang mengandungi GMO telah digunakan.

Jadilah pengguna termaklum, dan gula-gula boleh menjadi kelonggaran tanpa rasa bersalah, jika anda memilih.

Untuk makanan ringan yang lebih sihat, periksa makanan TODAY Foods dari makanan ringan yang paling hangat untuk tahun 2018, makanan ringan yang sihat untuk kanak-kanak dan snek terbaik untuk orang dewasa!

Madelyn Fernstrom adalah Editor Kesihatan dan Pemakanan NBC News. Ikuti dia di Twitter @drfernstrom.