Camila Alves menambah rasa manis pada ayam panggang dengan nanas segar

Camila Alves McConaughey, pengasas Wanita Hari Ini, ahli perniagaan, pakar gaya hidup dan ibu-tiga saham berkongsi resipi menghiburkan cuaca panasnya. Dia menunjukkan kepada kita cara membuat salad bayam dengan buah-buahan segar dan kacang renyah dan kebab ayam bakar dengan sayuran yang sihat.

Buat kebab ayam berkilat dengan madu dan soya untuk Hari Ibu

07.07.201802:59

“Ia sampai ke masa tahun apabila matahari terbenam dan cuaca semakin hangat!” kata Alves. “Saya suka untuk mendapatkan gril pada hari yang baik dan menggabungkan protein dengan rasa sedap yang baik dengan salad yang menyegarkan dengan buah.

“Kabobs ayam adalah mudah dan memuaskan keinginan mana-mana manakala pir dan delima salad mempunyai sisi manis, kerana buah-buahan, sementara masih menjadi sangat sihat akibat daripada pakaian buatan sendiri. Bahagian yang terbaik adalah bahawa anda tidak perlu menjadi tuan panggang atau chef untuk mempunyai rasa yang menakjubkan seperti yang ada dalam resipi mudah ini! Tetamu anda mendapat hidangan yang hebat dan anda kelihatan seperti seorang profesional. “

Panggang Chicken, Vegetable and Pineapple Kebabs
Dapatkan Resipi itu

Ayam Panggang, Sayuran dan Kebab Nanas

Camila Alves

“Saya suka mempunyai tetamu, terutamanya pada musim bunga dan musim panas. Resipi ini cukup mudah kerana saya tidak perlu menghabiskan terlalu banyak masa memasak, tetapi masih dapat menyediakan hidangan yang sihat dan lazat untuk rakan-rakan dan keluarga saya,” dia berkata.

Pear and Pomegranate Salad
Dapatkan Resipi itu

Pear dan Pomegranate Salad

Camila Alves

“Resipi pir dan delima sangat sempurna dan memuaskan, terutamanya dalam cuaca panas, untuk menampung tetamu saya sementara kami memanggang kebab ayam untuk hidangan utama, mereka berpasangan dengan sempurna! Dan masa yang kurang saya dapat menghabiskan persiapan dan memasak, lebih banyak masa saya dapat berbelanja dengan orang yang saya sayangi. “

Jika anda suka resipi yang segar dan menyeronokkan, anda juga perlu mencuba ini:

Brazil Steak Salad
Dapatkan Resipi itu

Salad Steak Brazil

Camila Alves

Panggang Garlic-Lemon Shrimp with Pineapple
Dapatkan Resipi itu

Udang Bawang Putih-Lemon dengan Nanas

Camila Alves