Butterfinger Butter Butter Cups datang pada tahun 2014

Pasaran untuk coklat dan mentega kacang, dua cita rasa yang sihat bersama, telah lama dikuasai oleh Piala Butter Peanut Reese. Tetapi tidak lama lagi, akan ada anak baru di blok itu.

Nestlé melancarkan Piala Butterfinger Peanut Butter, yang mereka katakan akan mengubah cawan mentega kacang tradisional selamanya.

“Ia adalah cawan mentega kacang klasik,” kata Jeremy Vandervoet dari Nestlé USA kepada TODAY.com, “hanya Butterfingerized.”

Rawatan baru masih akan mempunyai pusat mentega kacang halus berkrim dan salutan susu susu yang dihormati masa, tetapi juga sedikit Butterfinger untuk kerumitan.

Walau bagaimanapun, Nestlé mempunyai beberapa acuan besar untuk diisi. Reese adalah salah satu daripada tiga gula-gula koktel teratas di pasaran hari ini, meraup lebih daripada $ 420 juta jualan setiap tahun. Hershey, induk korporat Reese, berkata mereka membuat cawan mentega cukup dalam satu tahun untuk setiap orang di A.S., Jepun, Eropah, Australia, China, Afrika dan India untuk menikmati satu.

Walaupun ketuanan pasaran Reese yang ditubuhkan, Nestlé meletakkan wangnya di mana mulutnya dan telah membeli masa iklan semasa Super Bowl XLVIII untuk memperkenalkan produk barunya.

Tujuan Piala Butterfinger Peanut Butter baru bukan untuk menjadikannya lebih baik daripada Hershey, tetapi untuk menjadikannya berbeza, kata Vandervoet.

“Cawan mentega kacang tradisional tidak berubah,” katanya. “Tetapi sekarang ada alternatif yang sangat berbeza yang akan menjadi halus dan renyah. Ia adalah nisbah sihir mentega kacang dan coklat klasik kepada Butterfinger. “

Memukul nisbah sihir itu mengambil masa. Nestlé menguji produk pada ribuan tasters (nota kepada diri sendiri: bagaimana seseorang menjadi penguji rasa gula-gula bar?), Mengimbangi perkadaran dari tiga bahan utama sehingga mereka mendapatnya tepat. Kue jari yang menjilat kini “menjaringkan melalui bumbung,” menurut Vandervoet.

Tetapi jangan risau menjerit melalui helah anak anda atau merawat beg akhir bulan ini untuk mencari Piala Butterfinger baru. Nestlé berkata citarasa anda akan perlu menunggu sehingga Januari 2014 untuk mencuba barangan.