Burger King sedang melancarkan ‘Milkshake’ Froot Loops

Adakah kita, atau adakah dunia seolah-olah tidak boleh mendapatkan mashup sarapan pagi-bijirin yang cukup akhir-akhir ini? Burger King menyertai trend dan hanya mengumumkan ia mengeluarkan Froot Loop Shake, bermula 17 April untuk masa yang terhad.

Burger King Froot Loops Shake
Itu manis! Burger King melancarkan goncangan Froot Loop terhad masa.burger King

Servis lembut vanila adalah tangan berputar dengan Froot Loops cereal pieces untuk membuat shake, rantai itu memberitahu KESELURUHAN Makanan. Ia akan menjadi $ 2,99.

Penciptaan krim di atas ceria akan kelihatan seperti kek Funfetti dalam bentuk cecair, dan kita boleh membayangkan ia akan menjadi gigi manis yang serius sahaja. (Perlu diingat bahawa beberapa tahun yang lalu, kita semua belajar bahawa, walaupun pelangi mereka warna-warna yang berbeza, semua Froot Loops sebenarnya sama “bercampur beku” rasa.)

Walaupun garis goncangan Burger King biasanya melekat pada percubaan dan benar – coklat, vanila, strawberi, Oreo – rantai kadang-kadang melancarkan bola sepak bermusim seperti ini. Edisi terhad sebelum ini termasuk Gingerbread Cookie, Red Velvet Oreo dan Spice Oreo Labu.

Fruity toast Perancis, tongkat ikan lobster: Cuba resipi Hari Cereal ini

Mac.07.201702:36

Ia membuat kita berfikir, walaupun, apa yang berlaku dengan obsesi gula-bijir baru-baru ini di kalangan pembuat makanan dan chef?

YANG BERKAITAN: Bagaimana penagih bijirin boxed sarapan membantu saya kehilangan 30 pound

Baru-baru ini, kami merasai roti panggang Fruity French, dibuat dengan Pebbles Buah, dari penulis buku masakan Jocelyn Delk Adams; garis Splashbacks Sereal (termasuk rasa Froot Loot) dari Ben & Jerry; dan oatmeal berperisa bijirin (termasuk azimat Lucky Charms).

Walaupun kita tahu apa yang sepatutnya kita cari dalam bijirin yang “sihat”, untuk sesetengah peminat sarapan pagi, panggilan pelangi itu “beku” terlalu kuat.

Kami meneka banyak inspirasi kembali ke susu lembut susu Biji Momofuku Milk. Dan terdapat Froot Loops yang terhad pada musim lepas, kerjasama dari restoran NYC Kellogg dan Black Tap Craft Burger & Beer.

Bagaimanapun, ia dikhiasi dengan keseluruhan Pop Tarts, menjadikan kreasi terbaru BK kelihatan jelas.

Tidak boleh menunggu hingga 17 April untuk mendapatkan tangan anda di salah satu daripada ini? Hack versi anda sendiri di rumah: Dalam blender, gabungkan 3 sudu ais krim vanila, 1/4 cawan susu dan 1/4 cawan Froot Loops bijirin. Tuangkan ke dalam gelas yang sejuk, top dengan krim cambuk dan surut!