Breadsticks segera? Anda mungkin boleh memesan Olive Garden di Amazon tidak lama lagi

Biasanya, pendapatan CEO yang dipanggil anda mendengar tentang cukup membosankan – sekurang-kurangnya kepada kami orang makanan.

Namun, restoran Restoran Darden merosot sedikit maklumat menarik pada satu minggu ini: Syarikat, yang memiliki Olive Garden dan restoran besar lain, sedang menguji penghantaran melalui Amazon Prime Now.

Zaitun Garden
Adakah anda akan dapat Amazon Prime Now sendiri beberapa roti Olimpik Garden? Jari melintas.Jeffery Patrick / Olive Garden

Walaupun Ketua Pegawai Eksekutif Eugene Lee tidak menentukan ujian itu dengan Olive Garden, dia menyebut bahawa restoran itu terkenal di kalangan pelanggan mileniumnya, yang lebih cenderung menjadi orang yang menggunakan penghantaran makanan dalam talian selepas semua. Beliau juga menyebut Scratch Kitchen, sebuah rantaian tambang Amerika di 23 negeri, juga sangat popular dengan kumpulan umur milenium.

Olive Garden juga merupakan rangkaian terbesar syarikat setakat ini, walaupun, dengan 846 lokasi. (Longhorn Steakhouse terletak di sebelah, dengan 490. Restoran Darden lain termasuk Rumah Yard dan Seasons 52.)

“Kami mempunyai ujian yang akan dilakukan dengan [Amazon], kami akan terus bekerjasama dengan mereka dan melihat sama ada kami boleh membuat kerja itu,” kata Lee..

Pada masa ini, kebanyakan restoran di Amazon Prime Restaurants perkhidmatan lebih kecil, yang bebas – walaupun tempat seperti Red Robin berada di sana. Perkhidmatan ini kini tersedia di 32 bandar A.S..

Ia juga masuk akal bahawa Amazon mula menyertakan lebih banyak rantai di perkhidmatan penghantaran restorannya, kerana ia menolak di luar pusat bandar, di mana kebanyakan perkhidmatan penghantaran makanannya kini ditawarkan.

Sekiranya anda sememangnya perlu menyampaikan sumbangan kepada anda sekarang, anda secara teknikal boleh melakukannya, walaupun pastikan anda mempunyai syarikat: Olive Garden melancarkan perkhidmatan penghantaran kateringnya sendiri tahun lepas, dengan pesanan minimum $ 100.

Atau, anda boleh buat sendiri:

Zaitun Garden-Style Garlic Breadsticks
Dapatkan Resipi itu

Buah-buahan Bawang-Buah-buahan Gaya Olive Garden

Brandi Milloy

Dengan semua pilihan makanan-penghantaran dalam talian ini, kami akan meninggalkan rumah kami untuk dimakan pada masa akan datang?

Penyelidikan berkata ya, Lee berkata: “Orang ramai masih mahu datang ke restoran dan mempunyai pengalaman itu.”