Bertemu dengan beruang gummy dewasa yang kanak-kanak sejuk sedang makan

Awww. Lihat wajah itu! Bukankah hidung butang wiggly dan bahawa hampir mencabar bagaimana-boleh-anda-makan-saya-saya-so-comel ekspresi hanya membuat anda mahu menggigit kepala comel? Saya juga. Tetapi inilah perkara itu: mendapatkan kaki anda pada wain roseri ini-menimbulkan beruang lumut dari Sugarfina mungkin mengambil masa looooooong. Itu kerana terdapat senarai menunggu selama 14,000 orang untuk lelaki kecil itu. Ya, betul.

Rose Wine Gummy Bears at Sugarfina
Rose Wine Gummy Bears at SugarfinaHARI INI

“Saya mempunyai cerita datang dari senarai tunggu daripada orang-orang yang cuba mendapatkannya untuk teman wanita mereka, dengan mengatakan mereka akan menggunakannya untuk cadangan perkahwinan dan tolong bantu mereka,” kata Rosie O’Neill, pengasas bersama daripada Sugarfina. “Kami mempunyai beberapa orang menulis puisi yang rumit untuk cuba menarik kami untuk mendapatkan ke bahagian atas senarai.”

Rose Wine Gummy Bears at Sugarfina
Rose Wine Gummy Mawar di SugarfinaNathan Congleton / HARI INI

Sekiranya anda tertanya-tanya, skim tidak berfungsi. Doh! Dikeluarkan dalam talian pada akhir bulan Jun, gummies terjual dalam masa dua jam dan merosakkan laman web syarikat itu. Selebihnya adalah sejarah.

Rose Wine Gummy Bears at Sugarfina
Rose Wine Gummy Bears at SugarfinaNathan Congleton / HARI INI

Jadi apa yang benar-benar rasanya seperti gula-gula? Buah-buahan yang ringan, manis dan tajam, mereka seimbang dan menghairankan benar-benar mempunyai rasa Angel Wish Whispering yang mereka buat. Jika beruang gummy boleh dipanggil menyegarkan, maka ini adalah yang anda mahu membantu anda mengalahkan haba.

Rose Wine Gummy Bears at Sugarfina
Rose Wine Gummy Bears at SugarfinaNathan Congleton / HARI INI

Walaupun mereka dibuat dengan wain, jangan berharap untuk mendapatkan buzz. Beruang dan mawar tidak menggembirakan kerana alkohol dari rosé dibakar di dalam proses memasak. Sekiranya anda benar-benar perlu mencari jalan untuk menjadikannya lincah, saya sepatutnya dapat membubarkan mereka dalam vodka untuk membuat tembakan beruang gergasi, koktel kolej klasik.

Rose Wine Gummy Roses at Sugarfina
Rose Wine Gummy Mawar di SugarfinaNathan Congleton / HARI INI

Tetapi saya menggeletar. Sugarfina juga menawarkan mawar gummy rosé, tetapi mereka juga dijual! Bummer. Menurut syarikat, cara terpantas untuk mendapatkan tangan anda pada mana-mana gummies adalah untuk menyertai 13,999 orang dan mendaftar untuk senarai tunggu di sini. Tetapi….

Rose Wine Gummy Roses at Sugarfina
Rose Wine Gummy Mawar di SugarfinaNathan Congleton / HARI INI

Psssst. Dekat sini. Jika anda benar-benar perlu tahu apa yang roses-infused gummy rosak seperti ASAP, kami mungkin mempunyai penyelesaian.

Di laman webnya, Sugarfina juga mempunyai beruang Champagne. Setengah daripada beruang dalam setiap pek dibuat dengan rosé Champagne dan mereka boleh didapati tanpa menunggu. Markah!

Blogger di belakang Sprinkle Bakes mempunyai resipi untuk DIY beruang gerah. Saya akan jujur, kerana saya mempunyai beruang gila yang paling dikehendaki di dunia, saya tidak cuba membuatnya sendiri. Tetapi masa-masa terdesak memerlukan langkah-langkah terdesak.

Wain biru boleh menjadi minuman musim panas baru anda

Jun.22.201600:35

Loading...