Berikut adalah cara untuk mendapatkan pancake IHOP selama 60 sen hari ini

IHOP telah meletakkan pelanggan dan peminat setia menerusi wringer pada bulan lalu. Pertama, rangkaian itu mengumumkan bahawa ia menukar namanya kepada IHOB dan internet hilang fikirannya. Kemudian, minggu lalu, rantai itu mengumumkan bahawa perubahan nama itu hanyalah aksi pemasaran dan menukar namanya kembali ke IHOP.

Katakan saja, selepas switcheroo, peminat IHOP berhak mendapat sesuatu yang kecil, dan hari ini mereka memperolehnya dalam bentuk pancake.

Resipi kanak-kanak kegemaran: Pancake lada, sup tomato, bakso

Apr.17.201803:55

Ini kerana rantaian itu meraikan hari jadi ke-60 dengan pancake 60 sen hingga 7 p.m. – dan ya, itu adalah tawaran bagus (pun dimaksudkan). Makan sarapan pagi untuk sarapan lazat seperti merawat hari ini.

Restoran-restoran Antarabangsa House of Pancakes di seluruh negara menawarkan susunan ringkas dadih lempeng untuk harga istimewa untuk meraikan hari pada tahun 1958 ketika saudara-saudara Al dan Jerry Lapin membuka restoran pertama di Toluca Lake, California.

Pelayan Ruben Avalos performs a balancing act with several plates of the free pancakes.
Dapatkan pancake IHOP 60 sen anda 17 Julai hingga 7 petang. Denver Post melalui Getty Images

Pancake dadih itu adalah yang “memulakan semuanya” untuk restoran, menurut kenyataan akhbar dari syarikat itu.

Hari ini, terdapat lebih daripada 1,750 restoran francais di seluruh A.S. dan di seluruh dunia yang berada di tengah pancake dan sarapan pagi untuk membuat pesanan sepanjang hari.

Dan ya, mereka mempunyai makanan bukan sarapan lain juga, kerana kita semua diingatkan apabila mereka menukar nama sebentar bulan lalu kepada IHOB untuk mempromosikan burger baru mereka.

Perubahan nama menyebabkan beberapa peminat serius dari peminat restoran di media sosial. Ramai yang menyangka itu adalah jenaka, yang mana ia menjadi kenyataan.

Tetapi, kami boleh memberi jaminan bahawa pancake 60 sen bagi 17 Julai adalah nyata, tidak ada jenaka mengenainya.

Plat tiga lempeng, yang secara kerap kos $ 4.79, sebenarnya lebih murah pada hari ini pada 60 sen berbanding enam dekad yang lalu, menurut syarikat itu. Jadi, jika anda suka pancake, anda mungkin mahu melakukannya.

Kathie Lee dan Hoda meraikan Hari Pancake Kebangsaan

Februari.27.201800:38