Ben & Jerry’s ais krim ke dalam bagel sekarang kerana mengapa tidak?

Baiklah, berhenti, bekerjasama dan dengar, Ben & Jerry kembali dengan ciptaan baru.

OK, kemahiran mengetuk kita mungkin tidak terlalu hebat tetapi ais krim ini pasti mengatasi panas.

Jika krim berasaskan Vermont adalah baik pada satu perkara (selain membuat ais krim, jelas), ia memberikan nama produk mereka yang pintar – dan penciptaan edisi terhad baru syarikat ini tidak terkecuali. Ben & Jerry mengumumkan ia akan menghidangkan sandwich ais krim bagel … dan mereka dipanggil “Ice-Ice-Bagels.”

Tetapi, tentu saja, ada tangkapan. Rasa manis hanya boleh didapati di sudu di U.K.

Jika anda mencubit B & J melayan sedikit lebih dekat ke rumah, awal minggu ini, rantaian itu mula menguji gigitan adunan cookie beku, di kedua-dua lokasi di negeri kilang. Orang-orang kecil sekejap, surga bersimbah, juga boleh didapati di satu London, bermula Sept.9

Ramai orang suka doh cookie dalam semua bentuknya tetapi idea ais krim yang dicampur antara pastri sarapan pagi mempunyai orang yang sama-sama gembira dan benar-benar ditarik balik.

Penyokong ini menyokong rasa.

Ada yang tidak boleh mendapatkan keinginan mereka.

Lain-lain tidak akan memberikan bagel peluang.

Dan sesetengah orang hanya merasa malu dengan pemikiran mencampurkan ais krim dan bagel.

“Begel ala Montreal dengan nota sirap maple” diperolehi dari Bross Bagels dan datang dengan dua rasa. Bagel Ulang Tahun mempunyai ais krim ulang tahun Ben & Jerry (kek vanilla kek adunan dengan pembekuan warna merah jambu, pucuk strawberi dan kek kek) diapit di antara “bagel merah jambu yang kenyal” dengan taburan.

View this post on Instagram

Party hats on #happyweekend 🎉

A post shared by Ben & Jerry's UK (@benandjerrysuk) on

Bagel prelel “Holey Cara-moley” memuaskan kedua-dua cemilan manis dan asin dengan sendok ais krim Double Caramel Brownie yang disiram dalam sos karamel.

Jadi mengapa mengusik dunia dengan makanan ringan yang hanya terdapat di satu negara? Kerana sarapan pagi dan pencuci mulut adalah gabungan terbaik yang pernah, jelas. Wafel dan ais krim. Toast Perancis Nutella. Ben & Jerry’s Ice Cream Milk Cereal … perlu kita katakan lebih banyak?

Tonton bagaimana bagan unicorn hypnotizing ini dibuat

05/05/201700:52

Kebenaran di sebalik gabungan sebenarnya adalah cerita yang cukup manis. Menurut Ben & Jerry, rawatan baru ini benar-benar memberi penghormatan kepada “apa yang mungkin terjadi,” sebagai pengasas bersama syarikat Ben Cohen dan Jerry Greenfield mempunyai pemandangan mereka dalam perniagaan bagel sebelum memutuskan untuk membuka ais krim pertama mereka pada tahun 1978.

Boy, adakah kami gembira mereka lakukan.