Bagaimana untuk menjaringkan hadiah percuma dari Dunkin ‘Donuts dan Krispy Kreme pada Hari Donut Kebangsaan

1 Jun mungkin permulaan bulan baru tetapi ia hanya menjadi salah satu cuti makanan kegemaran kami sepanjang tahun-dan ya, kita tahu ada satu tan!

Hari Jumaat secara rasmi Hari Donut Kebangsaan dan banyak pembantu donat menawarkan tawaran manis dan hadiah percuma untuk merayakan sepanjang hari.

Krispy Kreme
Pilih donat, mana-mana donat: Krispy Kreme memberikan pelanggan donat percuma pilihan mereka pada 2 Jun.Dave Mead / Krispy Kreme

Percutian super manis ini sebenarnya mempunyai kisah asal yang cantik juga. Ia telah dimulakan oleh Tentera Salvation pada tahun 1938 untuk menghormati ramai sukarelawan yang berkhidmat donat percuma kepada tentera semasa Perang Dunia I. Walaupun ia bermula di bandar Chicago, cuti itu telah merebak di seluruh negara dan beratus-ratus orang akan menghormati tradisi dengan doh goreng.

Ini akan mempunyai sesuatu untuk memuaskan gigi manis anda, sama ada anda suka dengan frosting dan sprinkles, dipenuhi dengan jeli atau dicelup dalam coklat.

Baked Brown-Butter Banana Bread Doughnuts
Dapatkan Resipi itu

Roti Pisang Brown-Butter Baked Donuts

Joy Wilson

Dunkin ‘Donuts

Beli sebarang minuman pada 1 Jun dan dapatkan donat percuma pilihan anda di semua lokasi Dunkin ‘yang berpartisipasi di seluruh A.S.. Dan jika anda telah menjangkakan kopi baru yang dibumbui s’mores, ia secara rasminya akan diumumkan pada Hari Donat Kebangsaan.

Krispy Kreme

Kita boleh makan sayuran selama beberapa hari di rantai donut ini dan bernasib baik semua kedai di seluruh A.S. dan Kanada akan membiarkan pelanggan memilih mana-mana donat dari menu pada hari Jumaat – dan ia benar-benar percuma.

Entenmann’s Bakery

Jenama yang dikenali untuk semua yang dipanggang adalah menganjurkan pertandingan di mana fanatik donat boleh menjadi Pegawai Donat Ketua dan memenangi Entenmann percuma selama setahun. Jika anda mendapati diri anda di New York City pada Hari Donut Nasional, pergi ke Times Square di mana syarikat itu akan menyerahkan donat percuma sepanjang hari Jumaat.

Pecutan Kacang Hancur

Rantaian donat dengan asal-usul di Ocean City, Maryland, mempunyai lokasi baru di seluruh negara. Sebagai penghormatan Hari Donat, ia akan menyerahkan satu donat pasir OC percuma kepada semua pelanggan.

The Follow: Lihat bagaimana donat terkenal Entenmann benar-benar dibuat

Ogos.23.201701:26

Duck Donuts

Rangkaian ini berdasarkan Pantai Timur akan menawarkan donat percuma dengan sebarang pembelian sepanjang hari Jumaat. Jika anda berhenti, pastikan anda menyimpan resit juga, kerana jika anda membawanya semula sebelum 31 Ogos, anda boleh menjaringkan kotak donut setengah lusin dengan pembelian enam donat.

Donat LaMar

Rantaian Midwest menawarkan donat percuma pada hari Jumaat. Pastikan anda mencetak atau menyimpan “tiket emas” di telefon anda untuk menebus hidangan yang lazat.

Walmart

Malah tempat-tempat yang tidak biasa dikenali untuk pastri semakin mendapat sambutan hangat. Pada hari Jumaat, setiap Walmart di A.S. akan merayakan Hari Donat Kebangsaan dengan memberikan donat percuma kepada pelanggan (had satu orang) di kedai. Peruncit mengharapkan untuk memberi lebih dari 1 juta donat pada 1 Jun – sekarang itu banyak adunan!