Apl runcit yang sesuai untuk anda? Kami meletakkan mereka untuk ujian

Ia mengambil masa beberapa larian melalui lorong-lorong maya untuk aplikasi kedai runcit untuk mengetahui mana yang dapat membuat pengalaman ping anda lebih baik – dan sebenarnya menjimatkan wang anda di pasaran. Kami menguji senarai runcit yang sama pada setiap aplikasi untuk membandingkan diskaun dan mencari ciri menonjol yang bernilai muat turun anda:

Terbaik grocery apps
aplikasi ping membantu orang Shutterstock / Kaspars Grinvalds

Senarai kedai runcit kami

  • Roti Gandum
  • Mentega kacang
  • Sliced ​​keju Swiss
  • Dada ayam panggang
  • 1 galon susu rendah lemak
  • 1 dozen telur
  • 4 pisang
  • 1 peti tampon
  • 1 tuala kertas roll

Senarai Kemudahan

Senarai Ease
Senarai Kemudahan

Jangan biarkan antara muka comel, cartoony menipu anda, aplikasi ini mempunyai beberapa otot yang sebenar. Senaraikan senarai Ganda sebagai alat binaan senarai runcit dan tracker inventori untuk pantry anda yang dapat memberi isyarat kepada anda apabila peruntukan sedang berjalan rendah. Paling berguna? Aplikasi ini boleh ditetapkan untuk menghantar anda peringatan dalam kedai untuk memastikan bahawa anda tidak lupa apa-apa dalam senarai anda. Anda juga boleh menyegerakkannya ke Apple Watch.

Berkaitan: Bagaimana saya makan makanan yang tidak diproses selama satu tahun dalam anggaran – dan bagaimana anda juga boleh

Satu kekurangan untuk diperhatikan di Senarai Ease adalah bahawa anda perlu mencetak kupon yang anda mahu dari aplikasi sebelum anda pergi ke kedai. Apabila kami menyemak kupon semasa terhadap senarai runcit kami, kami boleh menyimpan 50 sen pada pakej payudara kalkun bawang merah dan 75 sen pada kotak tampon.

GroceryIQ

Kedai runcit IQ
IQ runcit

Diskaun yang ditawarkan oleh kupons.com (yang kuasa GroceryIQ) disepadukan ke dalam aplikasi, tetapi anda juga perlu mencetaknya sebelum anda atau membuat akaun untuk memuatkannya ke kad kesetiaan anda.

GroceryIQ dengan mudah menganjurkan semua tawaran kupon mengikut kategori dan membolehkan anda melihatnya terus dari senarai anda. Menggunakan senarai kami, aplikasi itu mempunyai kupon untuk 50 sen dari satu pakej payudara ayam belanda dan $ 1.50 dari dua kotak tampon (bukannya yang kita perlukan). Satu ciri yang mudah tetapi hebat adalah pencari kedai yang membawa kedai-kedai yang paling dekat dengan anda. Itu berguna, terutamanya jika anda ping di luar kawasan normal anda.

GroceryPal

Kedai runcit Pal
Grocery Pal

Sahabat sejati jika anda menikmati ping perbandingan, GroceryPal memaparkan jualan di kedai di kedai kotak besar berhampiran anda. Aplikasi ini juga menawarkan kupon yang boleh digunakan di mana-mana kedai dan kelihatan mempunyai tawaran paling aplikasinya yang kami uji.

Berkaitan: Jatuh menghasilkan panduan: Lihat apa yang ada di musim dan bagaimana memasaknya

Safeway mempunyai tawaran dalam-kedai terbaik dari senarai runcit kami, termasuk epal untuk $ 1.49 paun, 50 sen dari keju Switzerland yang dicincang dan 50 sen dari satu kotak tampon. Melayari kupon pengeluar, kami boleh menambahkan tawaran untuk 50 sen dari satu pakej payudara kalkun yang dihiris dan 50 sen dari satu kotak tampon. Menggabungkan jualan dalam kedai dengan kupon luar menghasilkan simpanan tertinggi.

SavingStar

SavingStar
SavingStar

Aplikasi paling unik dalam senarai itu, SavingStar menawarkan diskaun eksklusifnya sendiri daripada kupon pengeluar, menyimpan simpanan anda ke dalam akaun maya yang boleh ditunaikan ke akaun bank anda sendiri atau PayPal sebaik sahaja anda telah memperoleh sekurang-kurangnya $ 5. Ia boleh menjadi sedikit proses untuk menavigasi simpanan tersebut. Jika anda ping dengan kad kesetiaan di kedai-kedai yang layak, potongan itu secara automatik dicatatkan apabila anda beli, tetapi jika anda tidak menggunakan kad, anda perlu mengambil gambar resit anda dan hantar ke aplikasinya.

Aplikasi ini boleh memberi anda yang terbaik jika anda melihat tawaran sebelum membuat senarai runcit anda. Apabila kami menguji senarai kami di SavingStar, ada tawaran untuk menyelamatkan produk keju Sargento bernilai $ 4, tetapi kami terpaksa membeli $ 20 pada saat itu, yang lebih banyak daripada yang kami perlukan. Tetapi terdapat juga “tawaran yang sihat” yang menggoda 20 peratus daripada buah oren yang longgar, yang tidak ada dalam senarai kami tetapi merupakan sesuatu yang mungkin kami beli dengan impuls untuk nilai yang baik. Paling penting, aplikasi ini kadang-kadang akan membuang “100 peratus daripada freebie” yang boleh anda skor jika anda bertuah.

Pemenang:

Semua aplikasi ini patut dicuba kerana mereka berpotensi membantu anda membina senarai ping yang lebih bijak dan lebih cekap serta membantu memupuk tabiat yang lebih sihat secara keseluruhan. Walaupun mereka masing-masing menawarkan kelebihan tertentu yang mungkin sesuai untuk keperluan anda, kegemaran kami ialah Kemudahan Daftar. Ia bukan sahaja alat ping dan penjimatan yang efisien tetapi sistem pengurusan pantri yang kuat yang akan membawa tahap organisasi yang baru ke dapur anda.

Bagaimana untuk menjimatkan wang yang besar pada barangan runcit

Jun.30.201200:00