Apa keju kegemaran Amerika? Ia sebenarnya bukan Amerika

Filem seumur hidup. Tatu yang sepadan. Meninggalkan mesej lucu untuk orang tersayang di tempat yang tidak dijangka.

Ini adalah perkara yang sangat licik. Tetapi hari Isnin, 4 Jun, sebenarnya adalah perkara yang paling kejam. Kami bercakap tentang cheddar, brie, Switzerland dan banyak lagi: Ia adalah Hari Keju Kebangsaan!

Tetapi anda boleh meneka apa keju kegemaran Amerika?

Hack keju panggang adalah SEMUA ORANG

03.1.201701:17

Sesetengah mungkin mengandaikan ia mudah dicairkan, ultra-pasteur, Amerika yang mesra kanak-kanak. Walau bagaimanapun, dalam kaji selidik bertema Hari Kejuaraan yang baru-baru ini, Innit (aplikasi yang membantu pengguna membuat rancangan makan peribadi dan senarai ping) meminta 1,000 orang di Amerika Syarikat untuk “terbang brie” – kudos ke Innit untuk pun – berkongsi keju mereka -tabiat makan.

Keju Amerika datang dengan gangsa hanya 14 peratus. Dan emas dan perak? Nah, ia kelihatan seperti pemakan keju negeri yang mengutamakan gaya tenusu British dan Itali tenusu mereka.

Jadi, untuk menghormati Hari Keju Kebangsaan, ini adalah kegemaran Amerika:

1. Cheddar

2. Mozzarella

3. Amerika

4. Lada Jack

5. Provolone

Sudah tentu, kita hanya tertarik mengapa keju keju Cheese Syarikat Kejuahan British tidak membuat senarai itu. Dan siapa yang boleh melupakan gelas wain dan cawan bir yang terbuat dari keju yang Finland dilancarkan tahun lepas … ah, itulah hari-hari!

Untuk bersikap adil, tiada keju yang dimenangkan oleh tanah runtuh. Cheddar mempunyai 17 peratus suara, mozzarella mempunyai 15 peratus, dan Amerika mengikuti jejak dengan 14 peratus.

Tiga Keju Grilled Cheese
Dapatkan Resipi itu

Keju Grilled Tiga Keju

Siri Daly

Cukup, Amerika adalah satu-satunya keju pada senarai kegemaran juga membuat senarai kegemaran sekurang-kurangnya – buat orang fikiran anda! – yang sedikit bau keseluruhan.

Mereka adalah, mengikut Innit, keju kegemaran Amerika yang paling kurang:

1. Biru

2. Limburger

3. Kambing

4. Amerika

5. Swiss

Dalam perayaan keju, Innit juga mendapati bahawa 28 peratus rakyat Amerika ingin menukar pelbagai jenis keju dalam resipi untuk bereksperimen dengan perisa baru dan 23 peratus sentiasa menambahkan keju tambahan untuk makanan mereka.

Tujuh belas peratus akan makan keju pada setiap hidangan … kita mungkin akan menjadi mangsa kepada statistik terakhir itu!