Anda tidak akan pernah merasakan 3 makanan Giada sentiasa menyimpan stok di dapurnya

Pernahkah anda perasan bagaimana satu bahan mudah – walaupun sesuatu yang biasa seperti lada hitam atau jus lemon – boleh sama sekali mengubah hidangan, mengambilnya hanya dari segi sensasi?

Giada De Laurentiis membuat gemelli dengan kesto pesto

Mac.23.201505:13

Untuk membantu memperluaskan repertoar pantry-uppers anda, TODAY Food baru-baru ini mengejar bintang Food Network Giada De Laurentiis. Dia mendedahkan tiga bahan kegemarannya yang selalu disimpan di dapurnya – dan kami tidak sabar untuk memasak beberapa makanan kegemaran kami!

Calabrian menghancurkan cabe panas

“Bungkusan kecil ini membungkus pukulan apabila saya memerlukan sesuatu yang lebih sedikit dalam resipi,” kata De Laurentiis pes ini yang dibuat daripada cili pedas yang dicincang dalam minyak. “Fruity, pedas dan lazat, sentiasa ada balang di dalam peti sejuk saya. Ia adalah rahsia untuk saya satu-pan Calabrian Chili Pasta.”

Anda boleh mencari pes di pasar Itali, beberapa pasar raya dan juga kedai dalam talian, termasuk Amazon. De Laurentiis bukanlah satu-satunya chef yang bersumpah dengan pisang cabai Calabrian. Curtis Stone menggunakannya dalam pasta, Harga Garrison menambahkannya ke puncaknya untuk stik dan Missy Robbins menggunakannya untuk membumbui sos tomato untuk menggosoknya.

Curtis Stone's Orecchiette with Grilled Zucchini and Tomato
Dapatkan Resipi itu

Orecchiette Curtis Stone dengan Zucchini Grilled dan Tomato

Curtis Stone

Keju Parmesan rinds

“Jadi terlepas pandang, kepingan-kepingan ini sedikit keju membawa banyak rasa !!” De Laurentiis memberitahu HARI SATU tentang bit kecil yang keras yang biasanya akan dibuang selepas memetik satu blok keju Parmesan.

“Saya menambah mereka kepada sup, sos dan jeruk untuk umami mengejutkan.”

Kali berikutnya anda sampai ke penghujung blok Parm, bukannya melemparkannya ke dalam tong sampah, simpan untuk kumpulan De Laurentiis ‘Basic Parmesan Pomodoro, atau gunakan dalam sup atau sup untuk berkhidmat dengan ayam. Sekiranya anda tidak merancang untuk menggunakan rhinya dengan segera, simpannya di dalam penyejuk beku di dalam bekas yang ketat dan anda akan bersedia untuk menambah kebaikan cheesy pada notis masa.

200-Calorie Panera-Style Broccoli Cheddar Soup
Dapatkan Resipi itu

200-Calorie Panera-Style Broccoli Cheddar Soup

Casey Barber

Lada merah jambu

Walaupun tidak benar lada, lada merah jambu sebenarnya beri dari pokok yang berkaitan dengan pokok tumbuhan mentega, menurut Penzeys Spices. Perhatikan bahawa kerana buah berasal dari pokok dalam keluarga cashew, orang dengan alahan kacang pokok boleh mengalami reaksi buruk kepada mereka dan harus menggunakan hati-hati atau mengelakkannya dalam resipi.

Beri kecil ini adalah “bunga, hangat dan cantik pada masa yang sama,” kata De Laurentiis. Mereka boleh didapati di pasar raya khusus dan di Amazon. “Saya suka menambah ini kepada hidangan pasta berkrim seperti Lemon dan Pea Alfredo untuk dan menambah kecanggihan tahap.” Cuba lada merah jambu sahaja atau bercampur dengan lada yang benar pada hidangan stik, ayam atau makanan laut. Mereka juga membuat tambahan yang berwarna-warni kepada resipi Beet Fettuccine Alfredo ini.

Beet Fettuccine Alfredo
Dapatkan Resipi itu

Beet Fettuccine Alfredo

Chloe Coscarelli

Kami sangat bersedia untuk menyimpan beberapa kegemaran Giada untuk membuat makanan Itali kegemaran kami lebih beraroma!

HARI INI mempunyai hubungan afiliasi, jadi kami dapat memperoleh porsi kecil dari hasil pembelian anda. Item dijual oleh peruncit, bukan oleh HARI INI.