Alasan manis Dairy Queen memberikan konsonan ais krim percuma hari ini

Ada rancangan pada hari Isnin? Sekarang anda lakukan: Berhenti oleh Dairy Queen, untuk hari kononnya percuma tahunan ketiga – dan makan ais krim untuk tujuan yang baik.

Kathie Lee dan Dean Cain meraikan Hari Cone Percuma di Dairy Queen

Mac.20.201700:51

Sepanjang hari pada 20 Mac, Dairy Queens di seluruh negara – baik, lokasi bukan mall yang mengambil bahagian – akan memberikan konja vanili kecil percuma.

Kerana anda mendapat kerucut bebas dan semua, rantaian ini berharap bahawa semasa anda berada di sana, anda juga akan membuang beberapa perubahan poket, atau satu atau dua dolar, ke dalam balang untuk mendapat manfaat Hospital Rangkaian Keajaiban Kanak-kanak.

“Jelas sekali, ia tidak diperlukan, tetapi semua peminat digalakkan,” kata seorang jurucakap HARI INI.

Semua sumbangan akan pergi ke hospital kanak-kanak tempatan dalam rangkaian, jadi dana anda akan kekal di dalam komuniti anda sendiri, tambahnya.

Tenusu Queen free cone day
Tandai kalendar anda – 20 Mac adalah hari kerucut bebas untuk tujuan yang baik di Dairy Queen.Dairy Queen / Dairy Queen

Batasannya adalah satu kerucut setiap orang, sudah tentu. Tahun lepas, kedai-kedai mengumpul lebih daripada $ 200,000 di seluruh negara, dan sepanjang 32 tahun yang lalu, Dairy Queen telah menaikkan lebih daripada $ 120 juta untuk tujuan.

Bukan kebetulan bahawa promosi yang baik bertepatan dengan hari pertama musim bunga – aka permulaan musim berkhidmat lembut. “Kami mahu satu hari untuk merayakan dengan peminat kami, dan apa masa yang lebih baik tahun daripada hari pertama musim bunga?” kata jurucakap itu.

BERKAITAN: Doktor mengingati bos seorang Dairy Queen yang satu kali dengan menyentuh surat ucapan terima kasih

Tahun lepas, pemain NFL Devon Masih berhenti hari ini untuk membawa kerucut Kathie Lee dan Hoda dengan puncak karat tandatangan semasa hari kerucut bebas DQ – anak perempuannya, Leah, 6, dirawat dengan kanser di Hospital Rangkaian Keajaiban Kanak-kanak.

“Ini sangat besar, kerana yayasan itu menyelamatkan dan meningkatkan kehidupan kanak-kanak di 170 buah hospital kanak-kanak di A.S. dan Kanada,” kata Still.

Jangan cakap lagi, Devon – kami akan jumpa anda di sini Isnin!