Adakah beku Twinkies goreng dalam apa-apa yang baik? Kami menguji mereka

Menggoda Twinkie mendalam di pesta negeri adalah upacara musim panas. Kami mendapatnya. Tetapi Ketika pelayan wanita mengumumkan ia membawa Twinkies goreng yang dikemas dalam lorong peti ais minggu ini, kami tidak ragu-ragu.

Deep Fried Twinkies
Deep Fried TwinkiesRachel Trobman / HARI INI

Ia tidak mungkin untuk meniru merawat renyah di rumah, tanpa menggorengnya sendiri, bukan? Pasukan Makanan HARI INI harus mencubanya. Menurut arahan kotak itu, anda tidak boleh membuat gelombang mikro ini, malangnya, jadi kami membakarnya dalam ketuhar selama 6 minit. Kemudian sudah tiba masanya untuk mengambil gigitan pertama.

Deep Fried Twinkies
Rachel Trobman / HARI INI

“Ini adalah orgasmic!” kata penyokong. “Saya mempunyai Twinkies goreng di hadapan sebelum ini, dan mereka yang basi dan kasar, ini lebih baik, seperti bantal yang menakjubkan di mulut saya, lebih baik daripada Twinkies biasa!”

Deep Fried Twinkies
Deep Fried TwinkiesRachel Trobman / HARI INI

Satu lagi pengiter yang tidak pernah makan Twinkies (ya, sungguh!) Juga merupakan peminat gula-gula yang luar biasa di luar, dan lembut di dalamnya: “Saya sangat suka krim. Rasanya di dalamnya seperti pusat krim Boston Donat Saya sangat menikmati ini sebagai pastri hangat. “

Asal and Chocolate Deep Fried Twinkies
Twinkies Fried Asli dan Chocolate Deep FriedDengan hormat dari Walmart

Di seberang papan, Twinkies ini adalah hit (tidak seperti Oreos Ikan Sweden yang kami rasakan). Dan bahagian yang terbaik adalah bahawa mereka tidak berminyak sama sekali, jadi anda tidak perlu memikirkan semua sampah yang sebenarnya anda makan. Twinkies goreng yang dalam hanya boleh didapati di Walmart sekarang, dan datang dalam kedua-dua rasa biasa dan coklat.

Twinkies yang digemari akan datang ke Walmart

Jun.09.201600:31